AcasăSOCIALCaz șocant la Piatra Neamț! Bărbat ucis de fata pe care încerca...

Caz șocant la Piatra Neamț! Bărbat ucis de fata pe care încerca s-o violeze. Adolescenta a sunat la 112, apoi…

politiaCaz șocant la Piatra Neamț! Bărbat ucis de fata pe care încerca s-o violeze. Adolescenta a sunat la 112, apoi...

O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, în apartamentul acestuia din Piatra Neamț. Individul a încercat s-o violeze, după ce a chemat-o acasă la el ca să discute despre un loc de muncă în străinătate.

Crima a avut loc în noaptea de luni spre marți, într-un bloc din centrul municipiului Piatra-Neamț, vizavi de Muzeul de Istorie, conform stirineamt.ro. Adolescenta, care provine dintr-o familie nevoiașă din localitatea Dochia, își căuta un loc de muncă și ar fi fost ademenită la locuința bărbatului, după ce înainte ar fi discutat online, iar el i-ar fi promis un loc de muncă.

Ajunsă la locuința bărbatului, acesta ar fi încercat să o violeze. Fata a încercat să fugă, a văzut că ușa este încuiată, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ.

Fata a stat mai bine de o oră lângă cadavru

Apoi, fata a sunat la 112 și a anunţat că a înjunghiat mortal un bărbat şi că îi aşteaptă pe poliţişti ascunsă într-o cameră. Conform stirilorprotv.ro, pentru că nu aveau informaţii precise, echipele de intervenție au spart uşile a două apartamente, până să o găsească pe adolescentă.

Fata le-a spus anchetatorilor că ar fi găsit luni, 16 august, pe internet un anunţ de angajare în străinătate și așa s-ar fi întâlnit cu bărbatul, la care a mers să discute oferta. Bărbatul ucis provenea din judeţul Braşov, dar se mutase de multă vreme în Piatra Neamţ cu mama sa. Până de curând, lucrase la o firmă care transporta persoane în străinătate şi avea şi un atelier de reparaţii auto.

Mama fetei: „Am certat-o să nu plece”

Mama fetei este foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. „M-o sunat o nepoată de-a mea. Tu ştii ce o păţit fata? Ce-o păţit? O omorât un om. Am căzut jos. Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. A fugit, că soţul meu a fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-a temut că poate o bate. De unde l-a cunoscut nu ştiu…spune că are un telefon, că are o sumă de bani”, a declarat femeia.

author avatar
Andreea Vlad