AcasăSOCIALCaz cutremurător în Sălaj. Jandam găsit împuşcat la serviciu

Caz cutremurător în Sălaj. Jandam găsit împuşcat la serviciu

sursa foto: europafm.ro

Caz cutremurător – un bărbat, subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj, a fost găsit fără suflare, luni dimineață. Omul avea 56 de ani şi lucra în cadrul Jandarmeriei de peste 15 ani.

Un jandarm în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat, luni dimineaţa, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui, potrivit Agerpres.

Marius Mesaroş, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj, a confirmat, pentru sursa citată, decesul colegului său. Oficialul Jandarmeriei sălăjene a precizat că bărbatul care a pierit avea 56 de ani. „Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate. Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a menționat Marius Mesaroş.

S-au dispus verificări interne, după producerea tragediei

Urmează să se facă cercetări, pentru a se lămuri exact ce s-a întâmplat în acest caz cu urmări dramatice. Conform sursei menționate, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziţia organelor abilitate. Iar circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate.

Jandarmul nu era căsătorit şi lucra în cadrul Jandarmeriei de 16 ani.

author avatar
Andrei Coman