AcasăSOCIALCaz șocant în Ploiești: un bărbat și-a dat foc în curtea casei!

Caz șocant în Ploiești: un bărbat și-a dat foc în curtea casei!

Caz absolut cutremurător în Ploiești. Un bărbat de o vârstă respectabilă a sfârșit în condiții cumplite, după ce și-ar fi dat foc în curtea casei.

Este vorba despre un bătrân în vârstă de 80 de ani, care locuia în municipiul prahovean Ploiești.

Din primele informații, cea care a cerut cu disperare ajutor la numărul unic de urgență 112, apelând pompierii și cadrele medicale, a fost chiar soția bărbatului. Alerta s-a dat miercuri după-amiază, iar salvatorii s-au mobilizat și au pornit către zona în care se afla victima, în speranța că o vor putea ajuta. Din păcate, în ciuda intervenției pompierilor și a cadrelor medicale de la ambulanță, veștile sunt foarte triste – omul nu a supraviețuit.

Polițiștii fac cercetări

”În jurul orei 17.25, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie despre faptul că, soțul său în vârstă de 80 de ani s-ar fi autoincendiat în curtea locuinței din municipiul Ploiești.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului împreună cu pompierii, care au stins flăcările, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, citat de romaniatv.net.

Nu se cunosc încă motivele care l-ar fi putut împinge pe bătrân către un astfel de gest cutremurător. Rămâne ca polițiștii care se ocupă de ancheta în acest caz să scoată la lumină circumstanțele care au condus la acest episod cu urmări dramatice.

Incendiu la o casă din județul Botoșani

În dimineața zilei de 2 noiembrie, pompierii din Botoșani au intervenit pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o casă din localitatea Dângeni, al cărei proprietar era plecat de la domiciliu. O vecină a văzut ce se întâmplă și a dat alerta.

Focul cuprinsese o parte din acoperiș, dar și lucrurile aflate într-o cameră a imobilului. Pompierii au reușit să împiedice extinderea flăcărilor și au stins incendiul.

111 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri