AcasăSOCIALCaz ȘOCANT în Drobeta Turnu Severin. Adolescentă înjunghiată de un tânăr, în...

Caz ȘOCANT în Drobeta Turnu Severin. Adolescentă înjunghiată de un tânăr, în plină stradă

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Au fost scene șocante, în plină stradă! Un caz cutremurător, ce a avut loc recent în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Amănunte înspăimântătoare s-au aflat vineri, 23 februarie, despre un incident care a trimis de urgență doi tineri în grija medicilor.

Adolescenta, înjunghiată cu un cuțit

O adolescentă din Drobeta Turnu Severin a fost înjunghiată de un tânăr, de 18 ani, în plină stradă, ulterior băiatul încercând să se sinucidă, potrivit gds.ro.

Cei doi tineri sunt elevi de liceu. Ar învăța chiar la unul dintre cele mai bune licee din judeţ. Și se pare că ar fi avut o relație.

În primă fază, adolescenta și tânărul s-ar fi plimbat liniștiți. Din păcate, însă, aveau să urmeze scene de coșmar. Și asta pentru că, la un moment dat, băiatul a scos un cuţit şi a început să alege după fată, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, conform sursei citate.

Tânărul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor

După agresiune, tânărul s-a înjunghiat în zona gâtului. Ar fi încercat, astfel, să-și pună capăt zilelor. Ambii tineri au ajuns la spital, iar din primele informații băiatul ar fi în stare mai gravă.

Nu e clar deocamdată ce anume ar fi putut să-l facă pe tânăr să recurgă la un astfel de gest înspăimântător.

La fața locului au ajuns și oamenii legii, care au început investigațiile pentru a lămuri toate condițiile în care s-a produs incidentul șocant. Polițiștii fac cercetări sub coordonarea unui prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger