AcasăSOCIALCaz șocant în Capitală! Un tânăr a căzut în gol, după ce...

Caz șocant în Capitală! Un tânăr a căzut în gol, după ce se urcase pe acoperișul unui cămin studențesc – VIDEO

(sursa foto: captură video Antena3)

Caz grav în București. Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, care urcase, vineri, pe clădirea unui cămin studențesc, a căzut în gol.

UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale ajunse la locul incidentului, pentru salvarea tânărului nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat, potrivit Antena3.


Încă nu se știe exact dacă băiatul s-ar fi aruncat sau a căzut accidental, dar din câte se pare, ar fi stat o perioadă destul de însemnată pe acel acoperiș. A fost preluat de un echipaj medical aflat la fața locului. Nu se cunosc informații cu privire la starea acestuia.

Din imaginile prezentate de televiziuni anterior momentului înfiorător, s-a putut vedea că tânărul, îmbrăcat în negru și cu masca de protecție pe față, stătea sprijinit de acoperișul mansardei, privind în jos. Totodată, se poate vedea că la un geam aflat în apropierea zonei în care se afla tânărul se întrezărea chipul unui bărbat, foarte posibil negociator ajuns la fața locului, după ce s-a dat alerta despre acest incident.

Din câte anunță Antena 3, la fața locului autoritățile ar fi chemat o fată, care l-ar fi cunoscut pe băiat – nu se știe dacă era rudă sau o prietenă. Nu e clar deocamdată ce anume l-ar fi putut determina să urce pe acoperiș.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști.