AcasăSOCIALTragedie în lumea academică. Șeful Senatului Universității de Agronomie, găsit mort în...

Tragedie în lumea academică. Șeful Senatului Universității de Agronomie, găsit mort în birou!

Caz șocant în Capitală! Profesor universitar, găsit mort în birou. S-a dat alerta la 112 (foto: Facebook)

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili condițiile în care a sfârșit un cadru universitar, despre care s-a aflat că a fost găsit fără suflare, marți dimineață, pe 6 iulie, în incinta unei unități de învățământ superior, din sectorul 1 al Capitalei.

Alerta s-a dat după ce bărbatul – despre care s-a aflat că era profesor universitar – a fost descoperit fără viață.

Din primele informații, s-a aflat că ar fi vorba despre președintele Senatului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Alexandru Șonea, care ar fi fost găsit mort în biroul său, din câte au precizat surse din Poliție, pentru Aleph News. Se pare că profesorul universitar ar fi fost descoperit spânzurat.

Se așteaptă concluziile anchetei

După ce poliția a fost sesizată, prin intermediul numărului unic de urgență, 112, despre descoperirea șocantă, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au început cercetările. Urmează ca medicii legiști să facă o necropsia, procedură în urma căreia anchetatorii ar putea afla detalii importante despre condițiile în care a sfârșit bărbatul în vârstă de 69 de ani.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz care a cutremurat cadrele didactice din rândul forului superior de învățământ. Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București își are sediul în Sectorul 1, pe Bulevardul Mărăști.

482 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger