AcasăSOCIALCaz șocant în Capitală, în plină zi! Bărbat rănit și căzut pe...

Caz șocant în Capitală, în plină zi! Bărbat rănit și căzut pe trotuar, jefuit! – VIDEO

Caz șocant în Capitală, în plină zi! Bărbat căzut pe trotuar, jefuit! - VIDEO (sursa foto: captură video)

Caz șocant în Capitală, în plină zi! S-a petrecut pe o stradă din Sectorul 5. Un bărbat a ajuns la spital, pentru a primi îngrjiri medicale, iar un tânăr la poliție. Jandarmeria Capitalei a făcut publice, miercuri dimineață, o scurtă înregistrare, din care se poate vedea că un bărbat, care are un rucsac în spate, e căzut pe trotuar, lângă un stâlp de beton.

Conform detaliilor devenite publice, cu referire la acest caz, jandarmii au observat ”un bărbat cu răni sângerânde, zăcând pe marginea trotuarului. Era aproape inconștient”. În ajutorul victimei a fost chemată o ambulanță.

Caz șocant în Capitală, în plină zi! Căzut la pământ, a fost jefuit de un tânăr!

În tot acest timp, jandarmii au cules date de la persoanele care s-au adunat în zonă, pe fondul acestui incident. ”Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii. Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit”, transmite aceeași sursă.

Din câte s-a stabilit în urma verificărilor, tânărul de 20 de ani nu ar fi la prima abatere de la lege, fiind cunoscut cu activități infracționale. Acesta s-a ales cu un dosar penal în urma incidentului.