AcasăSOCIALCaz ȘOCANT în Capitală, amenințare înspăimântătoare! Bărbat monitorizat cu brățară electronică  

Caz ȘOCANT în Capitală, amenințare înspăimântătoare! Bărbat monitorizat cu brățară electronică  

(foto: Facebook)

Un caz cutremurător a ajuns în atenția oamenilor legii din București, care au decis măsuri în cazul unui bărbat, tatăl unui copil minor. Bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu și i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică.

Bucureșteanului i-a fost pusă brățară de monitorizare după ce și-a pălmuit fosta iubită, apoi a luat copilul pe care îl au și a amenințat că îl omoară, apoi se sinucide, potrivit antena3.ro.

Prima alertă, dată de la o unitate medicală

În acest caz, Poliția Capitalei a anunțat, într-un comunicat de presă transmis în prima zi a acestei săptămâni, că duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul de la Secţia 4 din București au fost sesizaţi, prin sistem 112, de o unitate medicală, „cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni”.

Oamenii legii au început cercetările, stabilind că femeia ar fi fost lovită de către fostul său partener de viață. „În urma verificărilor efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit faptul că persoana vătămată ar fi fost lovită de către fostul partener, în timp ce se afla la o adresă, din Sectorul 1, pentru a-i încredința bărbatului fiul său, minor”, se transmite în comunicat.

Ce a anunțat femeia când a sunat la 112: „amenințări cu privire la viața fiului lor și a lui”

Situația cutremurătoare ar mai avut, însă, un episod. Din câte s-a mai aflat de la Poliție, chiar femeia a sunat la numărul unic de urgență, târziu la orele serii. Totul, după ce bărbatul ar fi amenințat-o, la telefon, ceea ce i-ar fi spus fostul iubit făcând-o să ceară ajutorul oamenilor legii.

Ulterior, în jurul orei 23.00, femeia a sesizat, prin 112, faptul că, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, ar fi avut din nou neînțelegeri cu acel bărbat, iar, ulterior, după ce a părăsit zona, acesta i-a transmis telefonic amenințari cu privire la viața fiului lor și a lui.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoțit de minor, fiind dat în atenție autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoțit de fiul acestuia. La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de o echipă de negociatori și una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, conform aceluiași comunicat.

Bărbatul, imobilizat și dus la audieri

Ce a urmat? Tatăl minorului a fost dus la audieri, alegându-se cu un ordin de protecție provizoriu. „Bărbatul a ieșit din locuință și a fost imobilizat și condus la audieri, față de acesta fiind emis un ordin de protecție provizoriu și i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei menționate, cercetările în acest caz sunt continuate de către Secția 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violență în familie.

author avatar
Andrei Coman
260 afisari

2 COMENTARII

  1. si-l dezactiveaza prin sattelit?????
    (doar daca pica Internetu nu va face live-stream….)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger