AcasăSOCIALCaz șocant în atenția oamenilor legii vrânceni. Bărbat găsit împușcat. Unde s-a...

Caz șocant în atenția oamenilor legii vrânceni. Bărbat găsit împușcat. Unde s-a întâmplat totul

Caz șocant în atenția oamenilor legii vrânceni. Bărbat găsit împușcat. Unde s-a întâmplat totul (sursa foto: Facebook)

Moarte suspectă într-o gospodărie din județul Vrancea. Alerta s-a dat în prima zi a acestei săptămâni. Polițiștii au început deja cercetările menite să stabilească exact ce anume s-a întâmplat.

Totul, după ce un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit fără suflare. Omul a fost descoperit în curtea locuinței sale, din satul Spătăreasa, comuna Ciorăști, având ”o plagă prin împușcare”, conform realitatea.net.

Din păcate, deși s-a chemat salvarea, echipajul de la ambulanță ajuns la locul sesizării nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul omului. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, așadar, din ghearele morții.

Anchetă în plină desfășurare

Cercetările menite să scoată la lumină condițiile în care și-a găsit sfârșitul bărbatul din Spătăreasa au fost începute deja la locul tragediei. Trupul fără viață al bărbatului a fost dus la Medicină Legală. Sunt așteptate rezultatele necropsiei, care ar putea să aibă un rol important în stabilirea concluziilor în această anchetă.

Săptămâna trecută s-a aflat că un bărbat din Ploiești a sesizat poliția, acuzând faptul că a fost împușcat, cu un pistol cu bile. Ce s-a întâmplat și ce au stabilit anchetatorii aflați AICI.

213 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger