AcasăSOCIALCaz mai ceva ca-n filme! Tânăr arestat pentru șantaj, în Brașov. E...

Caz mai ceva ca-n filme! Tânăr arestat pentru șantaj, în Brașov. E acuzat că a amenințat un cunoscut prin SMS-uri

sursa foto: zcj.ro

Caz desprins parcă dintr-un film. Un bărbat a intrat în atenția oamenilor legii, fiind acuzat că ar fi amenințat un cunoscut, prin mesaje tip SMS, pentru a obține bani. Totul, după ce cel care ar fi devenit victima amenințărilor a câștigat o sumă frumușică la o tombolă, la un cazino din orașul Brașov. Tânărul a ajuns în arest.

E vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Care a încercat să obţină de la un cunoscut suma de 200.000 de lei, ameninţându-l pe el şi familia acestuia cu acte de violenţă, inclusiv că va incendia barul soţiei și care a fost arestat marţi, în baza deciziei Judecătoriei Braşov, potrivit Agerpres.

Victima câștigase la o tombolă

Din câte a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cei doi bărbaţi se cunoşteau de la o sală de jocuri. Ambii frecventau respectiva sală de jocuri. Tânărul e acuzat că i-ar fi trimis două SMS-uri celuilalt bărbat, încercând să-l determine să-i dea 200.000 lei, amenințându-l chiar că va da foc barului soției acestuia din urmă.

„În perioada 5-6 martie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, cunoscând de la sala de jocuri frecventată că persoana vătămată a câştigat o sumă însemnată de bani de pe urma unei tombole organizate de un cazino din municipiul Braşov, i-a trimis acesteia două mesaje tip SMS prin care a încercat să o constrângă să îi remită suma de 200.000 lei, sub ameninţarea comiterii de acte de violenţă asupra sa şi a familiei, precum şi a incendierii barului soţiei victimei”, conform sursei citate.

S-a mai aflat că cei 200.000 de lei ar fi reprezentat, de fapt, jumătate din suma câştigată de victimă la tombola respectivă.

Ajuns în vizorul oamenilor legii, bărbatul de 36 de ani a fost în primă fază reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru șantaj.

author avatar
Andrei Coman
202 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger