AcasăSOCIALCaz incredibil pe litoral! Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor...

Caz incredibil pe litoral! Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor (VIDEO)

salvamar

O scenă desprinsă parcă din filmele de comedie. Un hoţ a încercat să fugă cu telefonul unui salvamar, în timp ce acesta salva o persoană de la înec.

Incidentul a avut loc duminică, 4 iulie, pe plaja din Costinești.

Totul a început când salvamarii scoteau din apă un turist în vârstă de 18 ani. În timp ce ei încercau să îi acorde primul ajutor, un bărbat a profitat de situație și a furat telefonul unui salvamar.

Din păcate pentru hoț, acesta nu a apucat să plece prea departe cu telefonul deoarece un jandarm din Timişoara, aflat în concediu de odihnă pe litoral, l-a prins.

„Duminică, 4 iulie a.c., după ora 17, jandarmul se afla pe plajă, iar, la un moment dat, atenţia i-a fost atrasă de strigăte care semnalau prezenţa unui hoţ. A observat un bărbat care alerga, cu un telefon în mână, a intervenit fără ezitare şi a reuşit să îl imobilizeze. Din cele declarate la faţa locului, a rezultat că telefonul i-a fost sustras unui salvamar, în timpul intervenţiei într-un caz de înec ce a avut loc în acea zonă. Cazul a fost preluat de poliţie în vederea continuării cercetărilor”, transmite Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al Grupării Mobile de Jandarmi, conform Ziua de Vest.

Cazul a fost preluat de Poliție, potrivit Digi 24.

author avatar
Andreea Vlad