AcasăSOCIALDrama lui Valentin a luat sfârșit. Băiatul din Dej, mâncat de muște...

Drama lui Valentin a luat sfârșit. Băiatul din Dej, mâncat de muște și viermi, a decedat după două săptămâni de agonie!

Drama unui copil în vârstă de 9 ani din Dej a șocat o țară întreagă. În urmă cu două săptămâni, băiatul a intrat în comă și a fost lăsat să zacă în apartamentul mamei sale, mâncat de viermi și muște, cu unele părți ale corpului în putrefacție. Asțăzi, Valentin, a încetat din viață.

Neglijat în totalitate de mamă, locuind în același apartament cu aceasta, noul ei iubit, dar și cu bunica, Valentin a intrat în comă, mâncat de viermi și muște, cu unele părți ale corpului în putrefacție. De atunci și până astăzi, medicii Spitalului de Pediatrie din Cluj au încercat tot posibilul să îl salveze, dar în cele din urmă s-au declarat înfrânți.

Medicii nu au reușit să-l salveze pe Valentin

Medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire încă de la început, fiind conectat la aparate. Câteva speranțe au fost însă zilele trecute, atunci când băiatul avea respirații spontane, dar nu suficiente cât să nu fie dependent de aparatele de la terapie intensivă. La începutul acestei săptămâni, timp de o zi, medicii au renunțat la medicamentele care îl sedau. Ulterior, i-au făcut mai multe investigații, iar verdictul lor nu a fost deloc unul îmbucurător: avea leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supraviețuia, existau toate șansele să rămână cu un handicap major. Astăzi, Valentin a murit pe patul de spital.

Familia este cercetată pentru tentativă de omor

Mama lui Valentin, Fuleki Erszebet, a fost reținută de politiști încă din ziua în care s-a descoperit oribila faptă. Judecătorii clujeni au decis arestarea femeii preventiv pentru 30 de zile. Săptămâna trecută, femeia a cerut să fie cercetată în stare de libertate, dar magistrații Curții de Apel Cluj au respins cererea acesteia. Femeia este cercetată pentru tentativă de omor.

Urmează ca procurorii să stabilească dacă și bunica băiatului și chiar concubinul mamei pot fi trași la răspundere, pentru starea în care a putut ajunge Valentin, locuind împreună cu aceștia.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
449 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger