AcasăSOCIALCaz greu de imaginat la un liceu din Pitești: Adolescentă găsită înarmată...

Caz greu de imaginat la un liceu din Pitești: Adolescentă găsită înarmată până-n dinți

(sursa foto: Jandarmeria Arges/Facebook)

O situație cel puțin greu de imaginat a fost raportată, vineri, de către reprezentanții legii, chemați de conducerea unui liceu din Pitești, după ce s-a reclamat faptul că în interiorul unității de învățământ au intrat mai multe persoane fără să aibă acest drept.

”Două cuțite și un pumnal tip box au găsit jandarmii, ieri după-amiază, asupra unei tinere de 16 ani care se afla în incinta Liceului Tehnologic Dacia Pitești”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Argeş.

Din câte se poate vedea din fotografia făcută publică de jandarmi, pe unul dintre cuțite era gravat cuvântul ”AMIN” (sursa foto: Facebook/Jandarmeria Argeș)

Primele verificări au scos la iveală faptul că fata nu era elevă a respectivei unități școlare. Și că se afla acolo alături de alți adolescenți, doi băieți – unul de 15 și altul de 19 ani.

Nu e clar care anume este motivul pentru care ar fi avut fata asupra ei obiectele respective.

Ca urmare a celor constatate, tânăra s-a ales cu dosar penal, cercetările fiind continuate de Poliție, conform sursei citate. Mai mult, cum s-a considerat că au intrat fără drept în incinta liceului, cei trei tineri vor avea de plătit amenzi în valoare de 1500 lei.