AcasăSOCIALCaz grav în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce...

Caz grav în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a fost atacată de mai mulți câini

Caz grav în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a fost atacată de mai mulți câini (sursa foto: igj.ro)

Episod înspăimântător în Capitală – o femeie a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de câini. Incidentul a ajuns în atenția poliției.

Femeia a ajuns în grija medicilor, după ce a fost atacată de mai mulți câini. Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, după ce a fost mușcată de câini. Se pare că ar fi vorba de animale fără stăpân.

Incidentul – care a avut loc în apropierea digului Lacul Morii – a fost sesizat, în dimineața zilei de miercuri, la numărul unic de urgență, 112. Un om a pus mâna pe telefon și a dat alerta.

La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii, o femeie care a fost atacată de mai mulți câini”, a informat Poliția Capitalei.

Femeia a fost transportată la spital

Odată anunțați despre acest incident, polițiștii au mers în zona respectivă. La fel și salvatorii, care au intervenit cu un echipaj de prim-ajutor. „Persoana a fost identificată și transportată la spital, prezentând mai multe plăgi mușcate.

A fost anunțată Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”, s-a mai transmis din direcția Poliției Capitalei.

Nu s-au transmis informații suplimentare cu privire la starea victimei.

Urmează să se facă cercetări pentru a se lămuri condițiile în care a avut loc acest incident grav.