AcasăSOCIALCaz dramatic la Sibiu. Copilaș de 3 ani, în stare gravă la...

Caz dramatic la Sibiu. Copilaș de 3 ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etaj

sursa foto: gds.ro

Un copilaș în vârstă de trei ani a ajuns de urgență în grija medicilor sibieni, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc. Din primele informații aflate joi dimineață, 25 ianuarie, micuțul a suferit multiple traumatisme grave. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor.

Un băieţel în vârstă de trei ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres.

Copilașul, intubat de echipajul medical

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, pentru a-i acorda micuțului primele îngrijiri. Din primele informații, copilașul a fost intubat.

„Un echipaj SMURD cu medic intervine de urgenţă pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Aceasta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Cazul, în atenția polițiștilor

Până la acest moment nu e clar ce anume s-a întâmplat în acest caz dramatic. Și cum de a ajuns micuțul să cadă de la etaj.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească exact toate împrejurările în care s-a produs acest episod.

author avatar
Andrei Coman
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger