AcasăSOCIALCaz cutremurător: un copilaș de un an a căzut de la etajul...

Caz cutremurător: un copilaș de un an a căzut de la etajul patru!

(sursa foto: Facebook)

Un incident șocant, ce a avut loc joi, a pus în alertă salvatorii, care au intervenit de urgență pentru a prelua un copilaș despre care au fost anunțați că a căzut de la etajul patru al unui bloc din Petroșani.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care l-a preluat pe cel mic. Din primele informații aflate de la Poliție, e vorba despre un băiețel în vârstă de un an și trei luni, care a fost dus la spital.

Micuțul, dus de urgență la spital

„Un băiețel de un an si 3 luni a căzut de la etajul 4. Copilul se afla sub supravegherea părinților si a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, într-un moment de neatenție (se pare ca a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisa).

La sosirea echipajului medical, micuțul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara, potrivit replicahd.ro.

Cazul se află în atenția oamenilor legii, care fac cercetări pentru a scoate la lumină toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

Mașină răsturnată în orașul Hunedoara: o femeie a ajuns la spital

sursa foto: ISU Hunedoara/Facebook

Nu a fost singurul incident la care au intervenit, în ultimele ore, salvatorii hunedoreni. În cursul dimineții, s-a anunțat că în urma unui accident, ce a avut loc în municipiul Hunedoara, un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

„Salvatorii hunedoreni sosiți la locul evenimentului au decuplat bornele autoturismului și au asigurat măsurile P.S.I., în timp ce femeia aflată în mașină a fost preluată de către paramedici și transportată la spital pentru ingrijiri medicale”, au precizet reprezentanții ISU Hunedoara.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger