AcasăSOCIALCaz cutremurător la Satu Mare! O mamă și cei 7 copii ai...

Caz cutremurător la Satu Mare! O mamă și cei 7 copii ai săi au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat

(sursa foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

Un caz cutremurător a intrat în atenția medicilor, care au intervenit de urgență. O mamă și copiii ei au primit asistență medicală, după ce au ajuns la spital cu semne ale unei intoxicații. Cei opt membri ai familiei au fost internați.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare au intervenit de urgență vineri, 5 ianuarie, în ajutorul unei femei și a copiilor acesteia, cu vârste între 3 și 15 ani, ajunși la UPU.

Mama şi cei şapte copii ai săi au ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, după ce s-au intoxicat prin aplicarea externă a unei substanţe de uz veterinar, a informat unitatea spitalicească, potrivit Agerpres.

Mama și unul dintre copii, internați la ATI

Conform informațiilor venite de la spitalul din Satu Mare, atât mama copiilor – o tânără în vârstă de 37 de ani, cât și un minor de 11 ani au fost internaţi în secţia Terapie Intensivă. Alți doi copii – unul în vârstă de 9 ani și celălalt de 15 ani – au fost spitalizați în secția de Pediatrie.

„Azi (vineri-n.red), 5 ianuarie, s-au prezentat la UPU, intoxicaţi cu o substanţă de uz veterinar prin aplicare externă, o mamă cu 7 copii din mediul rural. După acordarea intervenţiilor de urgenţă, mama în vârsta de 37 ani şi un copil de 11 ani au fost internaţi pe secţia Terapie Intensivă, doi copii în vârstă de 9 şi 15 ani au fost internaţi pe secţia Pediatrie şi patru copii cu vârste de 5 ani, 7 ani şi două gemene de 3 ani au fost transferate la Pediatrie Cluj-Napoca”, conform sursei citate.

Medicii monitorizează starea pacienților. Până la momentul de față nu se cunosc mai multe detalii cu privire la substanța de uz veterinar care a cauzat problemele de sănătate ale celor opt membri ai familiei.

Citiți și: Scene de infarct, la Iaşi: trei copii, găsiţi intoxicaţi cu monoxid de carbon!

Panică într-un hotel de lux din Râmnicu Vâlcea: 17 persoane, intoxicate cu o substanță necunoscută

Mama, un pericol pentru propriile fetiţe! Şi-a spălat micuţele pe cap cu insecticid, apoi ceva GROAZNIC s-a întâmplat!

author avatar
Andrei Coman