AcasăSOCIALCaz CUTREMURĂTOR! Înjunghiată de fostul iubit, a reușit să sune la 112,...

Caz CUTREMURĂTOR! Înjunghiată de fostul iubit, a reușit să sune la 112, înainte să leșine

Caz CUTREMURĂTOR! Înjunghiată de fostul iubit, a reușit să sune la 112, înainte să leșine (foto: Facebook)

Un caz cutremurător a trimis de urgență în grija medicilor o femeie, iar pe fostul partener de viață al acesteia – acuzat că a înjunghiat-o, după ce s-ar fi supărat că a fost părăsit – în custodia oamenilor legii constănțeni, care, în primă fază, l-au reținut pentru 24 de ore.

S-a aflat că femeia înjunghiată a ajuns la spital, unde a și fost operată, după ce a fost atacată și înjunghiată de mai multe ori, cu un cuțit. Și că victima, ajutată de un copil, a reușit să apeleze numărul unic de urgență, 112, înainte de a leșina. Sunt, așadar, amănunte înspăimântătoare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunțat, miercuri, 23 februarie, că bărbatul, acuzat de tentativă de omor, a fost reţinut 24 de ore încă din 21 februarie, ziua în care s-a derulat acest episod șocant.

Amănunte înspăimântătoare

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că după ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanța, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 0800, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare,

astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secționarea pachetelor vasculo-nervoase și a planurilor musculo-tendinoase, viața victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a șocului hemoragic”, anunță reprezentanții Parchetului, în comunicat.

Parchet: Victima, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112

Alerta la 112 a venit chiar de la victimă, care, ajutată de un copil, a sunat să ceară ajutor. Așa a ajuns să fie dusă la spital, unde a fost internată urgent, fiind între timp supusă unei intervenții chirurgicale. Se estimează că femeia va avea nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale, anunță Parchetul.

„A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu mențiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecințe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic.

Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale”, potrivit sursei citate.

Marți, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa a admis cererea procurorului de caz.