AcasăSOCIALCaz cu acuzații ȘOC, în Arad! Un german de 76 de ani,...

Caz cu acuzații ȘOC, în Arad! Un german de 76 de ani, reținut după ce ar fi violat doi copii/Era voluntar la o fundație

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz cu acuzații grave se află în atenția oamenilor legii din vestul țării, mai exact din județul Arad. Acuzații ce planează asupra unui bărbat, cetățean străin, care ar fi fost chiar voluntar la o fundație destinată protejării minorilor aflați în situații vulnerabile.

E vorba despre un cetăţean german în vârstă de 76 de ani, voluntar în oraşul Lipova la o fundaţie de protecţie a minorilor, potrivit agerpres.ro, care a fost reţinut pentru că ar fi violat doi copii, ce fuseseră instituţionalizaţi la o casă de tip familial. Copii în vârstă de 13 şi 16 ani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală în formă continuată şi două infracţiuni de viol, a precizat, joi, pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Brigitte Sighete.

I-ar fi dus pe copii în locuința sa

Potrivit reprezentantei Parchetului, germanul era voluntar la fundaţia care ar fi trebuit să protejeze minorii cu vulnerabilităţi. Doar că el i-ar fi dus în locuinţa sa pe doi dintre copii, în mai multe rânduri, pentru a întreţine cu aceştia relaţii sexuale. Totodată, s-a mai aflat că acești copii ar fi fost plătiţi pentru asta de către bărbatul ajuns în vizorul anchetatorilor.
Bărbatul de 76 de ani urmează să ajungă, joi, în fața magistraţilor Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă.

Despre suspectul din acest caz cu acuzații cutremurătoare s-a mai aflat că venea de mai mulți ani în orașul arădean Lipova, dar și că fundaţia la care era voluntar era susţinută financiar din Germania.

author avatar
Andrei Coman
268 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa ple toate fundatiile astea de la noi! Toate astea internationale nu fac ecat sa acopere traficul de diverse, sa atraga pedofili, sa adaposteasca agenti etc.
    Sa se duca naiba si astiw si englezii. Tot ce este neam saxon are pedofilia marcnt in gena se stie, de ce mai lasam saxoni pe aici?
    Sper sa nu il am in fata. d fapt in mana, sa se duca toti, nu pot sa cred ca permiteti sa vina astia sa violeze copiii nostri!!!!
    Rusine sa va fie daca tolerati asta, serviciilor!!!
    Rusine sa va fie!Daca nu stiati OK, am asteptari de la voi si va doresc tot binele, sper ca voi l-ati demascat, dar sper sa ii demascati pe toti sa nu aiba viata aici, deloc. Sa li se distruga tot, viagta tot, ei nu au dreptul sa vina sa ne vileze copiii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger