AcasăSOCIALCâți elevi s-au vaccinat anti-Covid-19, de fapt. Ministrul Educației a transmis cifrele

Câți elevi s-au vaccinat anti-Covid-19, de fapt. Ministrul Educației a transmis cifrele

eleviCâți elevi s-au vaccinat anti-Covid-19, de fapt. Ministrul Educației a transmis cifrele

A fost depășit pragul de 15% elevi vaccinați, anunțase zilele trecute ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Oficialul s-a lăudat din nou cu aceste cifre, luni, 13 septembrie, în prima zi de școală.

Cîmpeanu a anunţat că 10.000 de elevi s-au vaccinat anti-COVID în ultimele 10 zile, mai mulți decât angajaţi din sistemul de învăţământ pe parcursul întregii veri. Acesta speră ca procesul de imunizare să continue după deschiderea anului şcolar. „Una din trei persoane vaccinate în ultimele zece zile la nivel naţional cu vaccinul Pfizer este elev”, a anunţat ministrul.

Aflat la ceremonia de deschidere a anului şcolar de la Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveană Valea Doftanei, ministrul a făcut apel la responsabilitate în ceea ce priveşte respectarea regulilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2, în aşa fel încât şcolile să poată rămâne deschise „o perioadă cât mai lungă” de timp şi să fie astfel evitate pierderile înregistrate în anul şcolar anterior.

Topul județelor în privința imunizării copiilor

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat luni că aproape 178.000 de elevi cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani sunt vaccinați cu cel puțin o doză, iar peste 147.000 au schema completă.

„Vacanța mare s-a terminat! Înainte de a pleca spre școală rezervă-ți câteva minute și discută cu copilul tău despre cum se poate proteja de infecția cu noul coronavirus. Ia în calcul și vaccinarea dacă fiul sau fiica ta are peste 12 ani”, a scris luni, pe Facebook, Andrei Baciu.

Conform acestuia, cei mai mulți elevi au fost vaccinați cu cel puțin o doză în București, Cluj, Iași, Constanța și Timiș.

1. București – 26.168 persoane
2. Cluj – 11.121 persoane
3. Iași – 8.730 persoane
4. Constanța – 7.495 persoane
5. Timiș – 7.241 persoane

author avatar
Andreea Vlad
287 afisari

5 COMENTARII

  1. Elevi de 12 ani? Ci un vaccin experimental? As vrea sa-l vad pe judecătorul căruia i se va cere sa il reabiliteze pe Mengele & co sau cum se va apăra Câmpeanu cand va fi acuzat de genocid. Ceilalti, nu stiu dacă știți dar am primit ordin și am executat nu mai este o apărare funcțională de la procesul din Nurenberg.

  2. @ Ce opinii aveți și despre faptul că institutele românești de cercetare medicală nu au oferit decât un supliment nutritiv pentru combaterea COVID, și acela în cantități mici, ?

  3. Bai ministrule lui peste prajit, bai komunistule kleptocrat de Campeanu, bai tampitule handikapat, lasa copii in pace, bai ordinarule ipocrit, nuu ii transforma in cobai mici, ca si asa unii dintre ei sunt cam dusi cu pluta de tot, tu chiar vrei sa ii distrugi de tot inca de pe acum ? 🙂 Ce fel de om nou-normal esti tu, sa ai o inima asa de rece, in aceste vremuri de falsa Plandemie, si de falsa Incalzire Globala, cand de fapt in acest an ua fost numai 3 luni cu adevarat de vara, in iunie, iulie si august, in rest numai vreme de toamna si de iarna, iar noaptea, la inceput de septembrie erau numai 6-7 grade afara, de zici ca erai in decembrie !! Asa ca, bai Campeanule, lasa vrajeala, bai agariciule diletant, sigur o sa vina un Nuremberg 2.0, sa vezi ce o sa te execute astia, bai megalomanule ordinar de 6 lei si 66 de bani, tfaci de ras toata tagma si casta hitolor bugetari de lux, tu habar nu ai pe ce lume traiesti, bai avortonule !! Si nu uita, cei de la Birkenau iti zic ceva de genul DIVOQ Macht Frei 🙂

  4. Minciuni sfruntate.Cunosc bine profesori din 6 licee care imi spun ca acolo nu sa vaccinat NICI UN elev.Astia sunt mai ordinari decat aia care raportau pe vremuri 30 de tone de porumb la hectar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger