AcasăSOCIALCât timp mai stau bucureştenii fără apă caldă. Peste 1.000 de blocuri...

Cât timp mai stau bucureştenii fără apă caldă. Peste 1.000 de blocuri din Capitală, afectate!

sursa foto: C.M. Termoenergetica București/Facebook

Este un weekend greu pentru zeci de mii de bucureşteni. Asta pentru că peste 1.000 de blocuri din Capitală nu au apă caldă. Termoenergetica lucrează la avarii.

1003 blocuri din București nu au apă caldă. De asemenea, sistemul funcționează deficitar și sunt afectate alte 192 de blocuri. Cât timp mai stau bucureştenii fără apă caldă? Şi săptămâna care urmează, oamenii vor fi nevoiți să încălzească apa la aragaz, pentru încă alte câteva zile.

Cum sunt afectate sectoarele:

  • Sectorul 1: 84 de blocuri nu au apă caldă;
  • Sectorul 2 nu este afectat.
  • Sectorul 3: 1 bloc/imobil este afectat.
  • Sectorul 4: 7 blocuri au apă caldă deficitar, iar alte 9 blocuri nu au apă caldă.
  • Sectorul 5: 909 blocuri nu au apă caldă.
  • Sectorul 6: 186 de blocuri au apă caldă deficitar.

Ce a transmis Termoenergetica

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis de Termoenergetica.

author avatar
Andrei Ștefan