AcasăSOCIALCât te costă să petreci romantic ziua de 8 Martie la Mamaia?...

Cât te costă să petreci romantic ziua de 8 Martie la Mamaia? Hotelurile de pe litoral s-au pregătit deja

Cât te costă să petreci romantic ziua de 8 Martie la Mamaia? Hotelurile de pe litoral s-au pregătit deja

Cât costă două nopți de cazare pe litoralul românesc de Ziua Femeii? Veştile nu sunt foarte plăcute. De ce? Pentru că e mai scump ca trei nopți la Roma, Milano sau Barcelona, managerii locațiilor din Constanța precizând că sunt ocupate toate locurile perioada aceasta.

Hotelurile de pe litoral profită din plin de această sărbătoare, pregătind pachete și oferte pentru doamne și domnișoare.

1.800 lei pentru un 8 Martie romantic

De exemplu, un cuplu care a ales să petreacă Ziua Femeii într-un hotel de lux, de 4 stele, trebuie să scoată din buzunar 1.800 de lei. Pentru această sumă sunt incluse mai multe lucruri, printre care, o cină festivă și băuturi. Pentru servicii extra, precum împachetări cu ciocolată, doamnele sau iubiții lor vor scoate din buzunar între 99 și 275 de lei.

Prețurile de pe litoralul românesc din perioada 8 martie sunt mai ridicate decât cele din străinătate. Spre exemplu, pentru trei nopți de cazare la Roma în intervalul 8 – 11 martie românii pot achita 1.720 lei. Este vorba de un hotel de 4 stele.

La Milano e mai ieftin

Dacă vi se pare scump la Mamaia, atunci aveţi alternativa de a merge la Milano. Pentru că e mai ieftin. Asta dacă eliminăm cheltuielile cu transportul. Pentru o vacanță în aceeași perioadă, de această dată la Milano, prețurile pentru trei nopți de cazare variază. Concret, pentru hoteluri de 3 și 4 stele suma cheltuită poate fi de 1.611 lei, 1.659 lei sau 1.738 lei.

La Barcelna, te costă 1.755 lei pentru un hotel de 4 stele.

author avatar
Andrei Ștefan
253 afisari

3 COMENTARII

  1. „Cât te costă să petreci romantic ziua de 8 Martie la Mamaia?”
    De ce trebuie sa petreci 8 Martie neaparat la Mamaia pe o caruta de bani? Mintzi proaste si snobism cat cuprinde, generatiile p00lii.

  2. Bani aruncați pe fereastră, 8 Martie pică miercuri, este destul de frig afară și ce poți face la Mamaia, Constanța, România? Erau niște vremuri când ieșeam numai noi, fetele, la restaurant de 8 Martie iar soții stăteau cu copiii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger