AcasăSOCIALCât costă un brad la Carrefour, de Crăciun 2023. Cine vrea un...

Cât costă un brad la Carrefour, de Crăciun 2023. Cine vrea un pom natural trebuie să bage adânc mâna în buzunar

Crăciunul 2023 se apropie cu paşi repezi, iar românii îşi fac deja bugetul de cheltuieli. Pe lista de achiziţii se află, desigur, şi bradul.

În funcţie de preferinţe – artificial sau natural – preţurile diferă.

Un brad artificial costtă şi 1.000 lei

Culoarea bradului este un alt aspect crucial. Dacă dorești o variantă cât mai asemănătoare cu un brad natural, alege unul cu ace verzi.

Carrefour este unul dintre magazinele ce vând brazi artificiali. Opțiunile includ brazi cu prețuri de până la 999 de lei, cu înălțimea de 2,2 metri, încadrați în categoria „Premium”.

Există și variante mai accesibile, precum cele la 419 lei, 229 lei sau chiar 139 de lei. Pentru opțiuni mai economice, poți opta și pentru un brăduț metalic, disponibil la doar 29 de lei.

Un brad natural – câteva sute de lei

Desigur, brazii naturali sunt, de obicei, mai scumpi decât cei artificiali. Preţurile cresc pe măsură ce Crăciunul 2023 se apropie. Un pom din pădure te poate costa câteva sute de lei. Costul de achiziţie diferă în funcţie de înălţime şi densitatea crengilor.

Observăm că, în magazine deja au apărut decoraţiunile sclipitoare şi chiar brazii – naturali şi artificiali, de toate dimensiunile.

424 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri