AcasăSOCIALCare este starea tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Este internat...

Care este starea tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Este internat la ATI

(sursa foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

Continuă să apară informații despre cazul zguduitor de la Craiova, și anume despre atacul din Grădina Botanică, unde o fată de 14 ani și un băiat cu câțiva ani mai mare au fost înjunghiați, adolescenta pierzându-și viața în urma acestui episod sângeros. Medicii îl monitorizează permanent pe tânărul de 19 ani, a cărui stare se menține gravă.

Prognosticul medicilor este rezervat în cazul băiatului de 19 ani care a supravieţuit atacului din Grădina Botanică din Craiova, potrivit news.ro. Tânărul se află internat la Terapie Intensivă, fiind permanent monitorizat de către medicii specialiști.

Pacientul este în continuare internat în clinica ATI, în stare extrem de gravă, instabil, primeşte tratament de terapie intensivă complex şi susţinut, este în permanenţă monitorizat, supravegheat şi îngrijit de o echipă multidisciplinară de specialişti”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

În tot acest timp, continuă ancheta în cazul șocant. Nenorocirea a avut loc marți după-amiază. Băiatul de 19 ani și o fată de 14 ani, care-l însoțea, ar fi fost înjunghiați de un tânăr de 17 ani. În ciuda eforturilor cadrelor medicale ajunse la locul dramei, care s-au străduit să o salveze, adolescenta a murit în urma rănilor suferite.

Se așteaptă ca anchetatorii să facă lumină în acest caz și să lămurească exact ce anume ar fi putut duce la un asemenea deznodământ îngrozitor.

Tânărul de 17 ani, reținut pentru 24 de ore

Marţi după amiază, un tânăr de 17 ani s-a întâlnit cu cele două victime, iar între aceştia a izbucnit un conflict, potrivit sursei citate. În urma căruia, băiatul de 17 ani le-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit celor doi.

Tânărul în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi de tentativă la omor, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

author avatar
Andrei Coman