AcasăSOCIALCare ar putea fi salvarea oamenilor care au rămas pe drumuri după...

Care ar putea fi salvarea oamenilor care au rămas pe drumuri după exploziile de la Crevedia. 14 dosare de daună deschise de victime

Victimele şi păgubiţii exploziilor de la Crevedia au deschis deja dosare de daune. Până acum, 14 la număr. Cei care au rămas fără case în urma exploziilor de la Crevedia ar putea fi despăgubiți de asigurători.

În tragedia de săptămâna trecută și-au pierdut viața 5 persoane, alte aproape 60 au fost rănite și zeci de construcții au fost avariate. Este vorba atât despre locuințe, cât și despre sedii de companii.

77 de locuinţe afectate

Doar o parte dintre locuinţele distruse de foc erau însă și protejate financiar printr-o poliță de asigurare. Din informațiile Gândul, peste 77 de locuințe au fost afectate, dar, cel mai probabil, nu aveau o poliță încheiată.

„De cele mai multe ori, pagubele cauzate de incendii sau explozii sunt considerabile, impactând proprietățile, bunurile și, foarte important, siguranța financiară a oamenilor.

În aceste situații, o asigurare facultativă pentru locuință ne poate oferi protecția de care avem nevoie, putând salva viitorul persoanelor afectate de producerea unui dezastru”, a declarat Alexandru Ciuncan, președinte și director general al UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România), care a continuat:

„Chiar şi în condiţiile în care doar 1 din 5 locuinţe din România este asigurată, anul trecut, proprietarii acestora au primit despăgubiri de peste 43,3 milioane lei din partea companiilor membre UNSAR în baza asigurărilor facultative, doar pentru acoperirea prejudiciilor cauzate de incendii, cu peste 69% mai mult faţă de 2021, fără a lua în calcul şi despăgubirile acordate pentru pagubele cauzate de producerea altor riscuri”.

249 afisari

3 COMENTARII

 1. Au pus sechestru pe conturile mai mult sau mai putin golite ale asociatilor firmei.
  Nu au pus sechestru pe conturile firmei.Ce era mai important.

  • Din care conturi platesc inculpatii de la Crevedia daca au conturile blocate?
   Vrajeala?
   De la matusa Tamara?
   Ca din conturile firmei, daca nu au obiect de activitate „despagubiri” 😉 , nu se poate.

 2. articolul asta pare o minciuna comandata de asiguratori.
  daca exploziile s-au produs ca urmare a unei infractiuni care asigurator mai despagubeste?
  procurorul anal fabet care ancheteaza cat are de gand s-o lalaie si in interesul cui?
  este legal in romania sa transferi gaz dintr_o cisterna in alta, amestecand cu gaz de 0.7 bani/litru si pe care apoi sa_l vinzi ca si gaz de 3.5 lei/litru?
  toti bulangii astia care zic ca vand propan, de fapt vand niste zoaie amestecate, slab calitativ din punct de vedere caloric, dar scump in bani.
  rahat la pret de aur, cum s_ar zice.
  iar treaba asta o practica toti acesti comercianti conectati la sula lu sarsaila massonu, de cel putin 4-5 ani. de aceea si profiturile sunt de 300% pana la 500% pe an.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...