AcasăSOCIALCarambol pe Centura Capitalei: șapte autovehicule implicate. Circulația, afectată

Carambol pe Centura Capitalei: șapte autovehicule implicate. Circulația, afectată

(sursa foto: facebook)

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc marți, 21 decembrie, pe Centura București (DNCB). La fața locului au intervenit salvatorii.

Din informațiile furnizate de Centrul Infotrafic al Poliției Române, a fost vorba despre o coliziune față-spate în care au fost implicate șapte autovehicule. Accidentul a avut loc în zona orașului Popești-Leordeni, din județul Ilfov.

Conform primelor date, „în urma accidentului, două persoane care au fost rănite, au solicitat îngrijiri medicale la fața locului”. Ulterior, sursa citată a anunțat că accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, care a fost dusă la spital.

Ce se întâmplă cu traficul rutier în zona, ca urmare a producerii accidentului

În primă fază, s-a aflat că, urmare a accidentului, circulația a fost întreruptă, „evenimentul rutier având loc în apropierea unui sector de drum cu lucrări la partea carosabilă”. Cele mai recente informații făcute publice de către reprezentanții Centrului Infotrafic indică faptul că traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe Centura București și că „se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 14.00”.

Momentan nu se cunosc informații cu privire la condițiile în care s-a produs acest carambol.

Bărbat rănit în urma unui accident pe Autostrada A1

Un bărbat a fost dus de urgență la spital, după ce a fost rănit în urma unui accident ce a avut loc marți dimineață, pe A1 București-Pitești.

Potrivit Infotrafic, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 pe sensul București către Pitești, în zona localității Palanca, județul Giurgiu.

Conform ISU Giurgiu, patru autovehicule, dintre care un autotren, au fost implicate în incidentul rutier. „Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit încarcerat într-unul din autovehicule. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l putea extrage. Acesta era inconștient, cu funcții vitale, fiind preluat de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și transportat, de urgență, la un spital din capitală. Din fericire, celelalte persoane implicate nu au fost rănite”, potrivit ISU Giurgiu.