AcasăSOCIALCarambol pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini implicate, trafic îngreunat

Carambol pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini implicate, trafic îngreunat

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Circulația pe sensul către mare al autostrăzii ce leagă Bucureștiul de Constanța a fost îngreunată, în această primă zi din week-end, ca urmare a unui accident rutier.

Nu mai puțin de cinci mașini au fost implicate într-un carambol ce a avut loc pe A2 București-Constanța (autostrada Soarelui), la kilometrul 103+500 de metri, în zona localității Drajna, din județul Călărași. Din câte au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic, primele informații indică faptul că un om a avut de suferit de pe urma acestui nedorit eveniment rutier. Victima a primit asistență medicală la locul accidentului.

Ca urmare a carambolului, circulația rutieră în zonă a fost oprită preț de câteva minute, însă chiar și așa, autoturismele au format coloane. Condițiile care au dus la producerea accidentului vor fi stabilite de către oamenii legii.

Între timp, e bine ca șoferii să aibă în vedere faptul că, potrivit sursei citate, au fost anunțate valori în creștere ale traficului rutier pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, dinspre Centura Capitalei către Constanța, la nodul rutier din zona comunei ilfovene Glina.

sursa foto: Facebook