AcasăSOCIALCarambol pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini implicate, trafic îngreunat

Carambol pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini implicate, trafic îngreunat

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Circulația pe sensul către mare al autostrăzii ce leagă Bucureștiul de Constanța a fost îngreunată, în această primă zi din week-end, ca urmare a unui accident rutier.

Nu mai puțin de cinci mașini au fost implicate într-un carambol ce a avut loc pe A2 București-Constanța (autostrada Soarelui), la kilometrul 103+500 de metri, în zona localității Drajna, din județul Călărași. Din câte au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic, primele informații indică faptul că un om a avut de suferit de pe urma acestui nedorit eveniment rutier. Victima a primit asistență medicală la locul accidentului.

Ca urmare a carambolului, circulația rutieră în zonă a fost oprită preț de câteva minute, însă chiar și așa, autoturismele au format coloane. Condițiile care au dus la producerea accidentului vor fi stabilite de către oamenii legii.

Între timp, e bine ca șoferii să aibă în vedere faptul că, potrivit sursei citate, au fost anunțate valori în creștere ale traficului rutier pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, dinspre Centura Capitalei către Constanța, la nodul rutier din zona comunei ilfovene Glina.

sursa foto: Facebook

148 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tot timpul aud ca accidentele la noi in tara se produc di cauza proasta a infrastructurii. Hait, chiar asa o fi ?? Mai, autostrada asta e mai ingusta ca altele din lume, latimea benzii e mai mica decat la altii, avem noi romanii masini mai late ??? Nuuuuoooo. Avem noi in cap ideea ca cel din fata noastra e cel mai prost sofer , iar eu sant Niky Lauda. Asta-i de fapt raspunsul. Numai cine face un drum de 200 km cu masina poate sa-mi dea dreptate. Mergi intr-o coloana de exemplu iar, tu mai precaut nu-i bagi nasul in cu… la cel din fata ta ci lasi o distanta mai mare de cativa metri. Ce se intampla ??? Imposibil ca un dromader cu minte cat o icra sa nu te depaseasca , ca asa vrea el. Dar, nu castiga nimic, doar cativa metri, ca va merge apoi zeci de km in fata ta deoarece fiind o coloana nu va putea depasi. Dar… Veneam pe M3 in Ungaria din Austria si am hotarat cu nevasta-mea sa iesim de pe autostrada sa mergem la un complex comercial . Bineinteles ca ne-am incadrat pe banda dreapta pentru iesire . In momentul apropiat iesirii fata ne-a fost taiata de o masina venita din banda stanga care s-a strecurat pe iesire. Pui pariu cu mine ca masina asta este din Romania ??? i-am zis la nevasta_mea. Nu te cred a zis. Nu i-am putut vedea prea bine semnalmentele deoarece in zapaceala creata ne-am speriat si am incercat evitarea accidentului. Ne-am luat dupa masina in cauza si in parcare … ghici ghicitoarea mea. Sofer era o doamna din Cluj care dupa „felicitarile” de rigoare pe care i le-am adresat, deorece in masina avea si un copil, s-a scuzat ca dansa vine din Viena si e foarte obosita. O fi crezut ca noi venim de la doi pasi si dansa are astfel prioritate. Asta-i de fapt problema. Comportamentul nostru e de tot ra…..tul. Cand il vom schimba atunci se vor schimba multe in tara asta. Pana atunci NICIO SANSA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger