AcasăSOCIALCarambol cu patru mașini pe Autostrada A2, în sensul spre Litoral. Sunt...

Carambol cu patru mașini pe Autostrada A2, în sensul spre Litoral. Sunt mai multe victime

accidentCarambol cu patru mașini pe Autostrada A2, în sensul spre Litoral. Sunt mai multe victime

Weekendul a început cu blocaje pe A2, unde deja au avut loc două accidente. Mai multe mașini au fost implicate, sâmbătă dimineață, în două accidente pe Autostrada Soarelui, în sensul spre mare, ceea ce a dus la blocaje și la cozi uriașe de autoturisme.

Cele două incidente rutiere au avut loc la Km 101 și Km 182. Centrul Infotrafic a transmis accidentele nu s-au soldat cu victime care să aibă nevoie de transport la spital, dar că au dus la blocarea circulației. Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru fluidizarea traficului.

În accidentul de la kilometrul 101 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, produs în zona localității Drajna, județul Călărași, au fost implicate patru mașini. Unul dintre cele patru autoturisme implicate a rămas însă imobilizat, temporar, pe banda a doua.

Se anunță un weekend aglomerat

În accidentul produs la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Medgidia, județul Constanța, au fost implicate două mașini. Două persoane au fost rănite. În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme a rămas imobilizat pe banda a doua.

Polițiștii se așteaptă ca tot weekendul să fie aglomerat, peste valorile normale de trafic. Se estimează că pe Litoral vor fi 100.000 de turiști.

author avatar
Andreea Vlad
490 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da eu am fost a patra masina si cea imobilizata la km 101 in loc sa atrageti atentia asupra drumurilor in massmedia intens va place doar sa scrieti articole de genu asta care nu isi au locul si poate unii au de suferit la asta nu va ganditi .patetic putea sa fie cineva din familia voastra la asta nu va ganditi ATRAGETI ATENTIA ASUPRA PERMISELOR DATE PE O GAINA si cu 2 clase , ASUPRA DRUMURILOR IN MASA si sa vedeti ce trafic curat o sa avem dar asta nu se va intampla in ROMANIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger