AcasăSOCIALCarambol cu 21 de mașini, pe DN15!

Carambol cu 21 de mașini, pe DN15!

(sursa foto: Facebook)

Săptămâna a început cu ceva emoții pentru persoanele aflate la bordul mai multor autoturisme, care au fost implicate într-o ciocnire în lanț. S-a întâmplat luni dimineață, în județul Mureș.

Polițiștii si salvatorii au fost anunțați, în dimineața zilei de luni, despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. S-a aflat că a fost vorba despre un carambol.

Unde s-a întâmplat totul

Nefericitul eveniment rutier a avut loc pe DN 15 (E60) Târgu Mureș-Luduș, în zona localității Sânpaul. Din câte reiese din cele mai recente informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, 21 de autoturisme au fost implicate într-un carambol, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș. Conform sursei citate, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital. Persoana respectivă a fost evaluată medical la locul incidentului rutier.

Din primele date venite de la aceeași sursă, se aflase că în acest carambol fuseseră implicate 12 autoturisme. Și că „în zonă, a fost semnalată depunere de polei, carosabilul fiind alunecos”.

Trafic rutier deviat

Încă nu au fost stabilite exact cauzele care au dus la producerea acestui accident, dar se așteaptă ca aceste aspecte să fie lămurite în urma unor cercetări pe care le vor derula polițiștii. Ce se știe este faptul că, urmare a producerii carambolului, circulația rutieră în zonă a fost afectată.

„În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș”, conform Centrului Infotrafic.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger