AcasăSOCIALCapitala se îndreaptă spre CARANTINĂ, deşi Orban şi Iohannis nu recunosc. Iată...

Capitala se îndreaptă spre CARANTINĂ, deşi Orban şi Iohannis nu recunosc. Iată decizia care-i va enerva pe bucureşteni!

Traian BerbeceanuCapitala se îndreaptă spre CARANTINĂ, deşi Orban şi Iohannis nu recunosc. Iată decizia care-i va enerva pe bucureşteni!

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban au afirmat, în ultimele zile, că nu este cazul carantinării Capitalei.

Totuşi, o decizie recentă îi va enerva pe mulţi bucureşteni: Prefectura Bucureşti a propus Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă ca toate parcurile din Bucureşti să fie închise de sâmbătă.

Prefectul Traian Berbeceanu pare hotărât să pună Poliţia Locală pe urmele oamenilor care doresc să se recreeze într-un parc din Capitală.

Se pregăteşte un lockdown după 6 decembrie?

Măsura propusă de Prefectura Capitalei vine în contextul în care din ce în ce mai multe voci din spaţiul politic, dar şi majoritatea românilor, vehiculează ideea că autorităţile pregătesc un lockdown total ce ar urma să fie instaurat după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

S-a decis să sesizăm această problema Comitetului Național pentru Situații de Urgență, dacă apreciază necesară, nu doar la nivel de București ci la nivel național, ca la un anumit grad de infectare să fie luată și această măsură.

După ora 22:00, atunci activitățile teraselor încetează, foarte mulți tineri se întâlnesc în parcuri și zone de agrement din București și au loc adevărate petreceri fără respectarea normelor de protecție și de distanțare. Noi așa am apreciat că există risc de infectare și urmează să facem această sesizare către CNSU„, a spus Traian Berbeceanu.

Joi, au fost raportate 10.108 cazuri noi de COVID-19

Cifrele oficiale venite, joi, de la Grupul de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.108 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Și că bilanțul actualizat indică faptul că în România au fost confirmate, până la data de 19 noiembrie, 393.851 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 269.590 de pacienți au fost declarați vindecați. Autoritățile transmit, totodată, faptul că ” distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.334 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
1.179 afisari

8 COMENTARII

  1. Suntem mintiti in mod constant de catre cei care ne conduc, nu vor decat alegeri, restul nu-i intereseaza

  2. Bucurestenii chiar si-ar merita izolarea.Cele mai multe slugi vandute pe banii regimului din Romanistan.Daca vor fi tinuti cateva luni in cutiile de chibrit numite vile si blocuri Romania va fi mult mai linistita si curata.Vrei votul meu,Sica?Dai bataie!

  3. Eu nu voi vota PNL niciodata. Acest partid este neinsemnat, el fiind partidul industriasilor. Care industriasi?

  4. Ne lasă cape hamsteri fiecare cu cușcă lui. Marea minciuna pandemica trebuie sa ne ducă de râpă spre bucuria neomarxistilor .

  5. Dupa inchideri,musai trebuie sa redeschidem scolile ( ca s-au aerisit destul),in numele democratiei.Musai sa facem alegeri,Talpalata nu mai are rabdare,trebuie de urgenta sa dezvolte Romania si sa o vaccineze.Asta a mai ramas de facut,ca pana acum a digitalizat-o,a modernizat-o,a normalizat-o,a educat-o,a protejat-o,a promovat-o,a cercetat-o,Statul de drept duduie de se aude dela Bruxelles.Urmeaza ” iepoca mea „.Deocamdata dupa piete inchidem molurile,parcurile,inchidem iar scolile dupa votare,orasele,comunele,Orbane ai grije sa stingi lumina si sa tragi apa. Intre timp mai inauguram niste alei,niste capete de drum,niste asfaltari,Orbane fa-te ca lucrezi,sa nu te dea astia afara.

  6. Dupa inchideri,musai trebuie sa redeschidem scolile ( ca s-au aerisit destul),in numele democratiei.Musai sa facem alegeri,Talpalata nu mai are rabdare,trebuie de urgenta sa dezvolte Romania si sa o vaccineze.Asta a mai ramas de facut,ca pana acum a digitalizat-o,a modernizat-o,a normalizat-o,a educat-o,a protejat-o,a promovat-o,a cercetat-o,Statul de drept duduie de se aude dela Bruxelles.Urmeaza ” iepoca mea „.Deocamdata dupa piete inchidem molurile,parcurile,inchidem iar scolile dupa votare,orasele,comunele,Orbane ai grije sa stingi lumina si sa tragi apa. Intre timp mai inauguram niste alei,niste capete de drum,niste asfaltari,Orbane fa-te ca lucrezi,sa nu te dea astia afara.

  7. Da cand au spus ei adevarul ?
    LIMBERALII AU MINTIT TOT TIMPUL, IN FRUNTE CU CONDUCATORUL IUBIT

  8. Domnu’ Berbeceanu inchide parcurile pe timpul noptii si trimite gardienii publici sa patruleze pe timpul noptii daca atunci este marea problema!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger