AcasăSOCIALCând se va termina greva profesorilor? Carmen Harra, previziune TERIBILĂ despre viitorul...

Când se va termina greva profesorilor? Carmen Harra, previziune TERIBILĂ despre viitorul României

Guvernul a anunţat că va acorda primele pentru cadrele didactice şi pentru personalul nedidactic. E vorba despre prime de 2.500 de lei pentru cadrele didactice și 1.000 de lei pentru personalul nedidactic, deși acestea au fost respinse până acum protestatari.

Este un efort bugetar care depășește suma de 700 de milioane de lei cu resurse europene – 410 milioane de lei bani europeni din Programul Educație și ocupare perioada 2021 – 2027, respectiv 313 milioane lei din bugetul național”, conform unui comunicat de la Guvern.

Carmen Harra crede că ăsta e doar începutul

Carmen Harra spune că oamenii din diferite domenii cheie din România vor continua să se revolte, până când se va produce o schimbare. Mai mult, trebuie să ne pregătim la ce este mai rău și pe plan economic, atenționează ea.

Prin urmare, greva profesorilor este doar începutul, iar situaţia instabilă va continua.

„Lumea se exprimă, sunt foarte multe revolte. Una dintre băncile românești o să colapseze foarte curând. În vară, în toamnă, să fiți foarte atenți unde vă țineți banii.

Din nefericire, situația economică și nici politică nu suferă mutațiile majore pe care le așteptăm imediat, o să dureze o perioadă de timp, încet, încet, eliminăm banii de hârtie, ne ducem spre electronizarea monedelor și pentru asta trebuie să fim atenți cum procedăm și unde ne ținem banii.

Cel mai important, vedem dorința oamenilor de a se exprima și românul știe să se exprime și face asta foarte bine, când are o nemulțumire.

Să vă așteptați toamna asta și chiar și la sfârșitul anului la niște revolte care au semnificația lor care produc niște schimbări necesare, dar global mai avem de așteptat până ajungem noi unde vrem să fim și trebuie să schimbăm gândirea, ca să schimbăm felul în care trăim și existența în sine„, a afirmat Carmen Harra la Prima TV.

Profesorii au refuzat oferta Guvernului

Profesorii au respins clar oferta guvernanților și au cerut în continuare măriri salariale, printre care creșterea venitului unui profesor debutant la 4.000 de lei net.

În prezent, cele mai mici salarii din sistem sunt în jur de 2.500 de lei.

Între timp, greva generală din educație continuă. Luni, vor avea loc proteste la Iași și Brașov, iar marți va fi un marș de amploare al profesorilor, la București.

author avatar
Andrei Ștefan
1.159 afisari

7 COMENTARII

  1. MAI Stefane ,ma mir ca n-ai venit cu NOSTRADAMUS! ,CU BABA VANGA !,vii cu Harra !,de unde pana unde hara si solutiile pentru greva profesorilor ?.
    Stefane daca aveai minte !,vedeai ca se tot batea apa in piua ca au disparut din buget vro 20 miliarde de lei !,iar popandaul de-i zice Ma-ciuca el este cel care a aruncat bolovanul in balta ,iar acum ceilalti nu-l pot scoate ! Bolovanul = miliardele platite de Ma -ciuca la americani pe alte fiare vechi ,platite inainte ca la curve !.
    S-a angajat dulapul sasesc sa creasca % pentru inarmare la 3% ,iar linge clante a sarit cu banii .
    ASA-I INTR-O COLONIE CALARITA PE DESELATE DE NISTE VACARI AMERICANI.

    • nu te mai mira prostule , nu-ti convine nu citi , vrei sa te intrebe pe tine ? cum vine caldura cum da strechea in nebunii inchisi in case .

    • Eu nu inteleg dc te bagasi in seama,dc ai citit articolul daca nu ti se pare adv??Altora li se pare folositor,asa ca pastreazati opiniile de 2 lei!

  2. Irina Boklinca si Carmen o’hara
    Doua impostoare ,doua jigodii
    Boklinca si-a lasat plaiul si tara
    Si a venit la noi sa vorbeasca in dodii!

    Tu Boklinca la tine acolo
    Ai terminat sa ghicesti in taciuni.
    Acum ai venit la mine in tara
    Sa scuipi sa scornesti fel de fel de minciuni?

    Pe cand monologul despre tine cotoarba
    Cand o sa ne spui ce cuvertura ai fost
    Ai fugit de la tine din tara tu stoarfa
    Si-ti incurci capatana cu-n ministru’ dea nost’

    Ia vezi ca te punem la plata tu proasto
    Pentru infamie si scorneli mincinoase
    Tu Bklinco inceteaza prosteala
    Ca o sa platesti pentru tot cat nu face!

    Doamna Dancila nu este ca tine
    Du-te acolo la voi la Chisnau
    Si gasesteti de lucru ca este ma bine
    Lasa-ne-n pace cu rezista lui zmau

    Esti o globalista ,rezist ,o jivina
    Pleaca la tine acolo la Maia
    Sau mai bine te urci in masina
    Si te duci la barbata-tu , urata lui Gaia!

  3. Nu …ce disparitia a 20 de miliarde de euro ,nu lei, este o stire pentru un ziarici obedient ?Nu asa trebue facuta presa cu prostii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger