AcasăSOCIALCând începe programul „Rabla pentru Electrocasnice” și care este valoarea voucherelor

Când începe programul „Rabla pentru Electrocasnice” și care este valoarea voucherelor

rablaCând începe programul „Rabla pentru Electrocasnice” și care este valoarea voucherelor

Înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, încep vineri, 26 noiembrie. Programul are un buget de 34 de milioane de lei.

Începând de vineri, la ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziție șapte zile pentru a se înscrie în program. Procedura se face prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică. Programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, are trei etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă, voucherele sunt nominale, netransmisibile, ca să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervare”, a transmis ministrul Mediului Tanczos Barna.

Prima etapă de selectare a voucherelor

Bugetul alocat primei etape este de 14 milioane lei, iar de vineri dimineaţa persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

– 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;

– 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;

– 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Voucherele se pot genera până pe 2 decembrie 2021, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

author avatar
Andreea Vlad
148 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger