AcasăSOCIALCalvarul prin care a trecut o femeie din Bihor! Agresorii au sechestrat-o...

Calvarul prin care a trecut o femeie din Bihor! Agresorii au sechestrat-o și au bătut-o. Cum și-au bătut joc de ea – Detalii și FOTO șocante

femeieCalvarul prin care a trecut o femeie din Bihor! Agresorii au sechestrat-o și au bătut-o. Cum și-au bătut joc de ea - Detalii și FOTO șocante

Trei persoane, printre care un pompier angajat la ISU Bihor, au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar, fiind acuzate de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o.

Incidentul s-a produs vineri, 8 octombrie, în satul bihorean Ortiteag, într-un birou al unei firme de construcţii. Doi dintre agresori sunt copiii patronului, care o bănuiau pe contabilă că are o relație cu tatăl lor, a scris publicația Bihoreanul.

Suspecții au chemat-o pe victimă la biroul ei, unde ar fi ținut-o ostatică timp de aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele, şi sprâncenele. Ulterior, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au abandonat-o în curtea casei mamei sale.

foto ebihoreanulro

Abia aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să ceară ajutor la Poliție. Victima a fost transportată de familie la spital. A fost diagnosticată cu fractură la genunchi şi la coaste, traumatism cranian, vânătăi la nivelul gâtului, al mâinilor, dar şi pe corp.

Cel mai probabil, contabila va înainta și o plângere penală împotriva agresorilor.

author avatar
Andreea Vlad