AcasăSOCIALCale întoarsă pentru o aeronavă cu destinația Londra, plecată de la Otopeni

Cale întoarsă pentru o aeronavă cu destinația Londra, plecată de la Otopeni

Avion cu destinația Londra, cale-ntoarsă pe Otopeni

O aeronavă de pasageri care plecase în cursă, sâmbătă dimineață, de pe Aeroportul Otopeni a revenit la sol.

Este vorba despre un zbor care avea ca destinație capitala Marii Britanii, Londra, și despre un avion operat de Blue Air, la bordul căruia s-ar fi aflat peste 150 de pasageri, conform Digi 24.

Decizia ca aeronava să fie întoarsă din drum – la scurtă vreme de la decolarea conform programului de zbor – s-ar fi luat ca urmare a faptului că în cabina pilotului ar fi fost detectate câteva semnale, în urma cărora, ca măsură de precauție, comandatul a ales să revină cu avionul pe aeroportul de unde plecase.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii, urmând să se facă verificări de natură tehnică, înainte de a se lua o hotărâre privind reluarea cursei.

O aeronavă Tarom a aterizat de urgență la Timișoara

Episodul de sâmbătă vine la doar câteva zile după ce o aeronavă Tarom, care plecase joi de pe Otopeni spre Madrid, a aterizat de urgență la Timișoara, după ce unei pasagere i s-a făcut rău.

Avionul respectiv avea la bord 183 de călători, persoana care a avut nevoie de ajutor medical fiind preluată, după ce aeronava a ajuns la sol, pentru a fi dusă la spital. DETALII AICI.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger