AcasăSOCIALCălătorii din tren au ajuns să "facă autostopul" pe calra ferată. Episod...

Călătorii din tren au ajuns să „facă autostopul” pe calra ferată. Episod penibil în drum spre Roşiori

Călătorii cu trenul de pe liniile din România au ajuns să „facă autostopul” pe calea ferată. Pare ciudat, dar este adevărat.

Un tren ce mergea spre Roşiori a rămas blocat în mijlocul câmpului. Cum au procedat călătorii? Au oprit un alt tren de pe rută.

Doar un sfert din pasageri, „salvaţi”

Trenul salvatori a reuşit să ia doar un sfert din pasageri. Ceilalți sunt blocați în câmp.

„Ne-am pus toți pe linia de cale ferată, i s-a făcut milă conductorului unui tren particular și ne-a luat. Am plătit și alt bilet. Banii de bilete nu știm cine ni-i va da înapoi.

E bătaie de joc pe ruta aceasta. Nu ni s-a explicat ce s-a întâmplat, nu am avut nicio sticlă cu apă, am stat trei ore în câmp. În tren erau și copii cu părinți, bunici.

E o rută de navetiști, erau două trenuri dimineață, două seara, au lăsat doar unul singur. În trenul blocat au mai rămas pasageri, nu aveau bani să ia alt bilet.

Când a venit un tren din sens opus, conductorul nici nu știa ce s-a întâmplat. Vă dați seama cum funcționează CFR-ul”, a povestit un călător pentru Digi24.

3.888 afisari

12 COMENTARII

  1. Varza avem abonamente le luam la acceptul lunii au scos trenurile cu ce ajungem la serviciu când am luat abonamentul nici măcar nu ne-au anunțat ca nu mai au garnituri pana și particularilor l-au mutat după programul CFR-ului rușine de la noi a-si iau salariile

  2. Banuiesc ca CFR e pastrata fiind buna de sifonat bani. CFR este oglinda saraciei țării si a incompetenței. De-ar fi sa nu mai călătoresc nicăieri tot nu as avea curajul sa mai folosesc serviciile cfr.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri