AcasăSOCIALBucurie pentru lăutari şi petrecăreţi: se dă dumul la nunţi şi botezuri....

Bucurie pentru lăutari şi petrecăreţi: se dă dumul la nunţi şi botezuri. Dar Florin Cîțu pune şi o condiţie!

nunti-botezuriBucurie pentru lăutari şi petrecăreţi: se dă dumul la nunţi şi botezuri. Dar Florin Cîțu pune şi o condiţie!

Florin Cîțu a afirmat că sunt mai multe propuneri care vor fi discutate vineri, când va avea loc comitetul interministerial.

În mare, ele se referă la organizarea de evenimente private și publice. Condiţia premierului? Dacă populația se va vaccina anti-COVID. De asemenea, Cîţu a spus că a vorbit şi cu organizatorii despre aceste evenimente, iar condiţia este imunizarea.

Am avut discuții cu organizatorii de evenimente, la Cluj și la București m-am întâlnit cu organizatorii. Toți au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate”, a susţinut, miercuri, premierul Florin Cîțu.

Întrebat de presă când vor începe din nou petrecerile private, nunțile și botezurile, şeful de la Palatul Victoria a replicat: „Când ne vom vaccina”.

Cîţu s-ar mai fi vaccinat o dată

Premierul a spus că va fi prezent la maratonul vaccinării din București, că va merge si la companii, și la centre, ca să ajute campania. „Dacă se putea, mă vaccinam din nou, dar nu se poate”, a spus el.

Cel mai bun stimulent pentru a revigora vaccinarea este revenirea la normalitate, viața fără mască. Nu cred ca e nevoie de alte stimulente.

Am oferit companiilor în România centre de vaccinare în companii va fi încă o propunere ca în birouri dacă toate persoanele sunt vaccinate să nu se mai poarte mască. Vom vedea ce spun cei de la MS, MAI. Cred că se poate face asta, de la 1 iunie”, a mai declarat prim-ministrul României.

author avatar
Andrei Ștefan
441 afisari

4 COMENTARII

  1. Multa smoala, fulgi, parlamentari in cusca si membrii guvernelor care au distrus tara biciuiti in pietele Romaniei aducere aminte celor care vor inca sa jefuiasca, sa distruga si sa tradeze tara in care s-au nascut ei si stramosii lor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger