AcasăSOCIALBucureştiul şi-a luat "straie" de Sărbători. Instalațiile luminoase sunt acelea de anul...

Bucureştiul şi-a luat „straie” de Sărbători. Instalațiile luminoase sunt acelea de anul trecut (FOTO & VIDEO)

Bucureştiul şi-a luat "straie" de Sărbători. Instalațiile luminoase sunt acelea de anul trecut

În Capitală, suflă un aer de Sărbători. Joi, de Ziua Naţională, s-au aprins luminiţele ce anunţă venirea Crăciunului. Aproximativ 3000 de instalații luminoase au fost aprinse pe cele mai importante artere din București.

Bugetul alocat pentru instalațiile luminoase de anul acesta este asemănător cu cel de anul trecut, respectiv un milion de lei.

Cele mai importante artere, iluminate în culori

Piața Romană, Piața Universității, Bulevardul Magheru, Piața Presei Libere, dar și alte străzi, sunt decorate de aceste lumini festive. Instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente.

„Aproape 3.000 de instalații luminoase, care utilizează tehnologia LED pentru un consum eficient, vor împodobi zone precum bd. Magheru, Piața Universității, Piața Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii și Piața Presei Libere”, a transmis Primăria Capitalei.

Montarea instalațiilor pentru Sărbători a început în umă cu o lună. De întreaga operațiune s-a ocupat Primăria Capitalei, prin prin Compania Municipală de Iluminat Public București.

author avatar
Andrei Ștefan
188 afisari

6 COMENTARII

  1. daca instalatiile pot fi refolosite de ce se fac contracte noi pentru inlocuire in fiecare an ?

    • 20:48, crezi ca Dumnezeu ii asculta pe nebuni? Mira-m-as! Intr-o alta ordine de idei, du-te dracu de idiot spalat pe creier de rusi!

      • Exact pe nebuni ii asculta mai ales daca sunt ai Lui adica „nebuni intru Hristos”. Intr-alta ordine de idei multumesc la fel si putin sa te „lumineze” ca meriti.

  2. Au încurcat americanii cu bomba.Trebuia data in București.Un oraș condus de o paparuda care a promis semafoare inteligente.Nu apa calda nu încălzire.Panseluțe și peticeli de asfalt pe gropi și hârtoape.O nulitate useristo liberală.O mahala patronata de Halaicu,Basel,sorinei și firicel care mai de care lipsit de orice dar de a cârmui sau competentă.Primari hoți și șpăgari la toate sectoarele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger