AcasăSOCIALBucureștenii îngheață în case! Probleme cu căldura și apa caldă în cinci...

Bucureștenii îngheață în case! Probleme cu căldura și apa caldă în cinci sectoare din Capitală – LISTA

Bucureștenii îngheață în case! Probleme cu căldura și apa caldă în cinci sectoare din Capitală, într-o zi cu vreme deosebit de rece - LISTA

Ziua de luni aduce vreme deosebit de rece, în mai multe zone din țară, inclusiv în București, spun meteorologii.

Chiar și în aceste condiții, locuitorii Capitalei care au apartamentele branșate la sistemul centralizat au mari bătăi de cap când vine vorba de căldură și apă caldă. Cu această problemă se confruntă mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei, care, din cauza unor avarii, au rămas fie fără căldură fie fără apă caldă.

”Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, susțin reprezentanții companiei.

Tabelul cu străzile care au astfel de probleme

Din tabelul făcut public de Termoenergetica se pot vedea orele până la care ar urma să fie remediate problemele la nivel de ”parametri insuficienți de furnizare a agentului termic”.

Dar se menționează și faptul că ”termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctelor termice este estimat”, drept urmare pot apărea schimbări.

Până la acest moment primarul Capitalei – care recunoscuse, recent, că nu se confruntă cu astfel de probleme – nu a reacționat public pe acest subiect.

functionare_sistem_termoficare
author avatar
Andrei Coman
374 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger