Cauta

BREAKING NEWS: Protest în Capitală! Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! – VIDEO

BREAKING NEWS: Protest la Instanța Supremă. Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! - VIDEO

BREAKING NEWS: Protest la Instanța Supremă. Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! - VIDEO (foto: captură Antena3)

Zeci de oameni de mai toate vârstele au ieșit, joi, în stradă – cu steaguri tricolore, bannere și portavoci. E vorba despre un protest ce are loc în București, în fața sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„Rușine să vă fie!” – s-a scandat la un moment dat din rândul protestatarilor. Oamenii au ieșit la protest la o zi după ce a început în România vaccinarea anti-Covid a copiilor din categoria de vârstă între 5-11 ani.

Unii dintre manifestați au afișat un banner uriaș, pe care scria „Stop injectării la copii!”, semn că una dintre nemulțumirile lor ține de începerea acestei etape.


YouTube video player

Deciși să ceară demisia Avocatului Poporului

De pe pagina de Facebook a mișcării civice Acţiune pentru Naţiune reiese că protestatarii au de gând să meargă și la sediul Avocatului Poporului. „Acesta este efectul direct al protestului nostru de mâine care va avea loc în fața Avocatului Poporului! Este a doua declarație a d-nei Weber în două săptămâni, deci am dovedit încă o dată că putem trezi și funcționarii publici!

Doar că NOI îi vom cere DEMISIA AVOCATULUI POPORULUI, fiindcă NU a apărat românii la momentul potrivit.NU ne mai interesează declarațiile, VREM FAPTE!

Avocatul Poporului a luat atitudine în sfârșit și a spus astăzi că nu se poate condiționa contractul de muncă de vac(c)inare, fiind o măsură neconstituțională. Și noi știam asta!
Doar că d-na Renate Weber a făcut-o mult prea TÂRZIU, fiindcă această declarație ar fi trebuit dată în urmă cu 4 luni, când toți angajatorii își amenințau salariații cu pierderea locurilor de muncă în cazul în care nu se injectau.

Și uite așa, se înțepau 150000 români pe zi, temându-se că vor rămâne fără serviciu.
NU,NU cu noi nu ține poanta asta!

Ne vedem mâine la ora 10.30 în fața ICCJ și apoi vom COLINDA 5 INSTITUȚII CHEIE!
Împreună vom învinge!”, s-a transmis încă de miercuri, 26 ianuarie, pe pagina de Facebook.

Autoritățile au anunțat că procesul de vaccinare a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani începe la data de 26 ianuarie, și că vaccinarea se va face cu ser de la Pfizer BioNTech. Vaccinarea se poate face prin programare în platformă, dar și fără programare, „prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru”, au transmis oficialii.

S-a mai anunțat, totodată, că schema de vaccinare a copiilor cu vaccinul Comirnaty este de 10 micrograme/doză (10 µg), la interval de 21 de zile.

Ultimele stiri

  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • Exit mobile version