AcasăSOCIALBREAKING NEWS: Protest în Capitală! Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă!...

BREAKING NEWS: Protest în Capitală! Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! – VIDEO

BREAKING NEWS: Protest la Instanța Supremă. Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! - VIDEOBREAKING NEWS: Protest la Instanța Supremă. Vaccinarea copiilor a scos oamenii în stradă! - VIDEO (foto: captură Antena3)

Zeci de oameni de mai toate vârstele au ieșit, joi, în stradă – cu steaguri tricolore, bannere și portavoci. E vorba despre un protest ce are loc în București, în fața sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„Rușine să vă fie!” – s-a scandat la un moment dat din rândul protestatarilor. Oamenii au ieșit la protest la o zi după ce a început în România vaccinarea anti-Covid a copiilor din categoria de vârstă între 5-11 ani.

Unii dintre manifestați au afișat un banner uriaș, pe care scria „Stop injectării la copii!”, semn că una dintre nemulțumirile lor ține de începerea acestei etape.


Deciși să ceară demisia Avocatului Poporului

De pe pagina de Facebook a mișcării civice Acţiune pentru Naţiune reiese că protestatarii au de gând să meargă și la sediul Avocatului Poporului. „Acesta este efectul direct al protestului nostru de mâine care va avea loc în fața Avocatului Poporului! Este a doua declarație a d-nei Weber în două săptămâni, deci am dovedit încă o dată că putem trezi și funcționarii publici!

Doar că NOI îi vom cere DEMISIA AVOCATULUI POPORULUI, fiindcă NU a apărat românii la momentul potrivit.NU ne mai interesează declarațiile, VREM FAPTE!

Avocatul Poporului a luat atitudine în sfârșit și a spus astăzi că nu se poate condiționa contractul de muncă de vac(c)inare, fiind o măsură neconstituțională. Și noi știam asta!
Doar că d-na Renate Weber a făcut-o mult prea TÂRZIU, fiindcă această declarație ar fi trebuit dată în urmă cu 4 luni, când toți angajatorii își amenințau salariații cu pierderea locurilor de muncă în cazul în care nu se injectau.

Și uite așa, se înțepau 150000 români pe zi, temându-se că vor rămâne fără serviciu.
NU,NU cu noi nu ține poanta asta!

Ne vedem mâine la ora 10.30 în fața ICCJ și apoi vom COLINDA 5 INSTITUȚII CHEIE!
Împreună vom învinge!”, s-a transmis încă de miercuri, 26 ianuarie, pe pagina de Facebook.

Autoritățile au anunțat că procesul de vaccinare a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani începe la data de 26 ianuarie, și că vaccinarea se va face cu ser de la Pfizer BioNTech. Vaccinarea se poate face prin programare în platformă, dar și fără programare, „prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru”, au transmis oficialii.

S-a mai anunțat, totodată, că schema de vaccinare a copiilor cu vaccinul Comirnaty este de 10 micrograme/doză (10 µg), la interval de 21 de zile.

author avatar
Andrei Coman
936 afisari

8 COMENTARII

  1. Exact ce scriam și eu, că-i prea târzie reacția scrofiței de Weber.

    Chiar, noi românii numai alogeni putem pune în funcții mari, de-ai noștri nu putem găsi? Suntem chiar așa de bătuți în cap?

  2. Cat de jegos poti sa fii ca sa iesi la protest impotriva vaccinarii copiilor si sa nu auzi pe niciun jegos de rumun care sa iasa sa protesteze pentru valorile astronomice ale tarifelor la gaze si curent electric si a benzinei care a ajuns la 7,20 lei???Noaptea mintii,ne meritam soarta de animale ce suntem.

    • Da ,pai ar trebui sa stam numai in strada.Pentru preturile la energie,pentru vaccin,pentru ”identitatea digitala europeana” ,pentru ”educatia sexuala”,pentru ”Identitatea de gen”,pentru SUVERANITATEA tarii,pentru ”pensiile speciale” …Si mai sunt unii NEDUMERITI de unde ascensiunea AUR!

    • Fiecare e liber sa protesteze in legatura cu subiectul care il doare cel mai tare, dupa prioritati. Cum zicea cineva mai sus, sunt atatea teme de protestat, ca ar trebui sa stam numai in strada. Sunteti liber sa iesiti in strada sa protestati pe tema care va intereseaza. Abtineti-va insa de la calificative jignitoare pt ca nu sunteti mai destept stand in casa si aratand pe altii cu degetul.

    • Nimeni nu a sustinut asta. Vaccinarea nu e inca obligatorie, insa simpla existenta a unei astfel de campanii este periculoasa, inutila si creaza tensiune intre oameni. Pentru ca presupune in mod eronat, ca unii aleg sa isi „protejeze” copiii, iar altii nu. Iar cei care nu isi „protejeaza” copiii pun in pericol sanatatea celor care si-i „protejeaza”, ca doar de aia s-au „protejat”, sa fie speriati de cei „neprotejati”. Noaptea mintii.

      O campanie de injectare cu seruri experimentale, autorizate in regim de urgenta si aflate in studii clinice, fara o informare corecta si completa, fara date statistice concrete, demarata fara discernamant, fara consultarea si avizul unui medic, in conditiile in care copiii reprezinta categoria de varsta cea mai putin vulnerabila, reprezinta un demers criminal si trebuie combatut prin orice mijloace.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger