AcasăSOCIALBREAKING NEWS. Date de ultim moment! Cu ce viteză circula polițistul care...

BREAKING NEWS. Date de ultim moment! Cu ce viteză circula polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa – VIDEO

Informații noi din ancheta accidentului în urma căruia Raisa, fetița de 11 ani, și-a pierdut viața, iar prietena ei a fost rănită, după ce au fost lovite de o mașină de poliție, pe o trecere de pietoni din sectorul 1, în ianuarie acest an.

S-a aflat că, potrivit unui raport, mașina condusă de către polițist ar fi circulat cu 88 km/h, când fetițele au fost accidentate pe trecerea de pietoni. Avocatul familiei Raisei, fetița care a pierit în urma nenorocirii, a dat detalii cu privire la concluziile din înscrisul oficial.

Avocatul Cuculis: „Primul document oficial care arată în mod clar care a fost viteza polițistului la momentul impactului”

Vorbim despre primul document oficial care arată în mod clar care a fost viteza polițistului la momentul impactului. Practic, Popescu rula cu peste 88 de km/h, și de ce spun peste – pentru că acolo există o abatere de cel puțin 1,5 metri, deci asta înseamnă că ar fi putut să fi circulat chiar și cu 90 km/h”, a anunțat Adrian Cuculis, marți dimineață, într-o intervenție la Antena3.

Avocatul a mai ținut să sublinieze că „expertul arată foarte clar că neatenția, ignorarea semnelor de circulație, dar în același timp și viteza excesivă toate au condus către acel accident”.

Citiți și: Tatăl Raisei, fetița spulberată pe o trecere de pietoni de un polițist, face declarații sfâșietoare! „Ne este din ce în ce mai greu” – VIDEO

ŞOC! Cum au RATAT poliţiştii dovezi-cheie în cazul agentului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni

Probă-cheie în dosarul morţii Raisei! Au apărut imagini noi, surprinse de o cameră de bord – VIDEO

Se mai așteaptă un raport și de la INML

Până ca dosarul să fie trimis în instanță, se așteaptă un raport de la INML – Institutul național de Medicină Legală – cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie Marina „pentru a-și reveni complet” – a mai precizat Cuculis.

Încă din februarie, copila care a supraviețuit accidentului din sectorul 1 a stat de vorbă cu oamenii legii, care au mers la domiciliul Marinei, pentru a discuta cu ea, în prezența familiei, în încercarea de a afla detalii despre cele întâmplate în 13 ianuarie – VEZI AICI.

Atunci când a avut loc cumplitul accident, cele două fetițe fiind lovite pe o trecere de pietoni, pe bulevardul Laminorului. Polițistul a fost plasat inițial sub control judiciar.

462 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri