AcasăSOCIALBREAKING NEWS. Accident teribil în Capitală! O mașină s-a răsturnat

BREAKING NEWS. Accident teribil în Capitală! O mașină s-a răsturnat

sursa foto: antena3.ro

Un accident rutier a avut loc marți în Capitală. La fața locului au ajuns deja echipaje medicale, de la pompieri, dar și de la poliție. Din primele informații ar fi o persoană rănită.

Accidentul s-a produs pe Str. Vasile Lascăr, în stația Maria Rosetti, pe sensul către Str. Viitorului. A fost vorba despre două autoturisme care s-au izbit, unul dintre acestea răsturnându-se în urma impactului, potrivit antena3.ro.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la locul accidentului, în zonă au intervenit mai multe autospeciale- de la SMURD, pompieri și poliție. Conform sursei citate, o victimă a fost dusă la Spitalul Floreasca.

Circulația a două linii de tramvai, afectată

Circulația tramvaielor în zonă a fost afectată. Pe pagina de Twitter a STB SA Clienți s-a făcut un anunț în acest sens. Iată ce s-a transmis: „Liniile 5 și 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, în stația Maria Rosetti, pe sensul spre Str. Viitorului. Cauza: eveniment de circulație terți. S-au aplicat măsuri de deviere.”

Rămâne ca polițiștii să facă cercetări pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs acest accident rutier ce a avut loc marți în Capitală.

author avatar
Andrei Coman
1.003 afisari

7 COMENTARII

  1. „BREAKING NEWS. Accident teribil în Capitală! O mașină s-a răsturnat” Dupa care berbecul scriitor de harticole precizeaza: „Din primele informații ar fi o persoană rănită.”
    Berbeculeeee, TERIBIL inseamna „1. Care inspiră groază.
    sinonime: groaznic îngrozitor înspăimântător 2. Extraordinar, formidabil, grozav, strașnic.
    sinonime: extraordinar formidabil grozav strașnic DEX online.”
    Rasturnarea unei masini in Bucuresti soldata cu ranirea unei persoane, nu este nicidecum TERIBILA, este cel mult un fapt divers.
    Se pare ca pe voi ziaristii lui peste prajit care aveti ca studii Facultatea de Aragaze si Butelii de la Spiru Haret, nu prea v-au invatat cum sa folositi corect cuvintele. Sfatul meu este sa te apuci de filatelie sau de crescut tomate.

  2. Ambele ”masini” erau vechi de 17 si 19 ani cu deficiente la sistemul de franare si directie. Niste cazane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger