AcasăSOCIALBombă! Polițiștii îi cheamă pe români în stradă, la proteste

Bombă! Polițiștii îi cheamă pe români în stradă, la proteste

Românii, chemați în stradă de sindicaliștii din Poliție

Polițiștii au decis să iasă în stradă, sătui de promisiunile neonorate ale politicienilor și de sărăcia în care au fost aruncați. De data aceasta însă, la proteste, alături de angajații MAI, sunt chemați toți românii care sunt nemulțumiți de pensii, de salarii și de politica actualului Guvern. Primele acțiuni de protest se vor desfășura, timp de trei zile, în fața Ministerului de Finanțe, începând din 9 august.

Sindicaliștii din Poliție au decis să iasă în stradă, în număr mare, pentru a-și exprima nemulțumirea față de atitudinea batjocoritoare a Guvernului față de această categorie profesională. Alături de polițiști sunt chemați la proteste toți românii nemulțumiți de nivelul pensiilor și al salariilor. ”Așteptăm și noi, cu mare interes, să vedem câți dintre polițiști sunt nemulțumiți. Dar pot veni la protestele noastre și pensionari, și oameni din toate domeniile de activitate, care sunt nemulțumiți de politica salarială și de pensii a actualului Guvern. Tot ceea ce înseamnă angajat căruia nu i s-a aplicat legislația de salarizare, toți cei care sunt nemulțumiți de salariul minim și de salarii, în general, în România, sunt invitați, alături de noi, la Ministerul de Finanțe, care are cheia bugetului de stat. În afară de promisiuni, nu am văzut nimic din partea Executivului. Iar noi, pe zi ce trece, constatăm că avem buzunarele din ce în ce mai găurite și mai ciuruite, iar din măsurile pe care le vedem că le ia Guvernul, până în primăvară ne ciuruiesc de tot. Nu ne-a omorât Covid-ul, dar o să ne omoare facturile și foametea”, ne-a declarat Marian Ionescu, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

Acesta le reproșează guvernanților că se plâng, în plină secetă, că nu avem sisteme de irigații, în condițiile în care banii au fost cheltuiți pe zeci de milioane de doze de vaccin Covid, pe care acum le aruncă. ”Pe la începutul anului 1989 începuse să se vorbească despre cantine sociale, iar acum constatăm că actualul Guvern vrea să ne întoarcă în comunism și să ne ofere câte o supă caldă, o mâncare. O să se ajungă să rămânem și fără case, pentru că oamenii nu vor mai avea bani să plătească facturile și ratele. Cam așa se prefigurează primăvara lui 2023, scapă cine poate”, ne-a mai precizat vicepreședintele SNPPC, Marius Ionescu.

Sfidați de Parlament și de MAI

Sindicaliștii de la SNPPC susțin că vor declanșa protestele din cauza faptului că MAI, Parlamentul și coaliția de guvernare le sfidează, în continuare, drepturile economice, sociale și profesionale. ”Am încercat diverse forme de negociere: le-am transmis, tuturor, revendicări scrise, am avut întâlniri directe și ședințe de dialog social cu prim-ministrul Guvernului României, cu toate partidele din coaliție, cu președinții camerelor parlamentare și cu parlamentari din comisii de specialitate, cu miniștrii MAI și ai altor ministere decizionale, dar revendicările noastre legitime și soluțiile acestora au fost pasate, permanent, de la unii, la alții”, se arată într-un comunicat al SNPPC. Sindicatul avertizează că, dacă nu va avea un răspuns pozitiv din partea Guvernului, va extinde manifestările, în mod legal, la nivel național, recurgând la acțiuni de protest inedite, arătând că polițiștilor le-a ajuns cuțitul la os.

Se cere aplicarea legii

Principalele revendicări ale sindicaliștilor din MAI privesc aplicarea Legii-cadru a salarizării nr.153/2017 – Anexele VI și VIII (referitoare la militari, polițiști și personal contractual), anexe care privesc in integrum familia ocupațională bugetară Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională. ”În fapt, legea a fost <<șuntată>> în ultimii ani, prin ordonanțe de urgență ale Guvernului. Acordarea unor sporuri prevăzute de lege au fost lăsate în aria de aplicare subiectivă a ordonatorilor de credite, de exemplu, sporul pentru suprasolicitare neuropsihică, având drept scop eficientizarea Poliției judiciare, este aplicat discreționar în MAI, la nivel minimal, deși Legea-cadru nr. 153/2017 îi dă dreptul ministrului să ridice cuantumul acestuia la 25%”, se mai precizează în comunicatul SNPPC.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
8.560 afisari

79 COMENTARII

  1. SICKTIR!!!!
    mU.E.!!!!!
    HHHHHUUUUUUUOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Când vă băteați joc de noi erați haiduci, viermi nenorociți ce sunteți!!!
    TOATE PUTORILE ORDINARE NENOROCITE MILITAURIZATE SĂ IASĂ LA PENSIE DUPĂ 60 DE ANI. Doar cei care au lucrat direct în stradă, cu infractorii. Restul, după 65!!!

    • Trebuie ieși obligatoriu, cancetu PNL și PSD condus de cozile de topor antiromânești, trebuie alungate de la frâiele țării, acești impostori trebuie judecați pt înaltă trădare și vandalizarea statului

      • Protestul acesta nu are ca scop schimbarea. Doar drepturile polițiștilor. Sunt alături de orice protest cu scop declarat explicit împotriva clasei actuale politice, organizat de instituții / grupuri necompromise. Poliția a încălcat tot ce au jurat. Nici un român de bună credință nu are ceva de câștigat din asocierea cu torționarii. Fiecare însă, după conștiința proprie

    • Sunt alaturi de voi desi Politia nu are nimic de-a face cu Militia. Bah , noi bateam infractorii de faceau pe ei! Voi nici sa bateti nu stiti. Pai cand dadeam eu cu pumnul , infractorul era terminat. Ce noi ne jucam cu ei? Voi puneti hotii sa fure ptr voi si sa va aduca vin si fripturi!

      • O tumoare cerebrală sau neoplasm intracranian apare atunci când celule anormale se formează în creier. Există două tipuri principale de tumori: malignă sau canceroasă și benignă.Tumorile canceroase pot fi împărțite în tumori principale, ce apar direct pe creier și acelea care s-au răspândit din altă parte, cunoscute ca și tumori- metastaze cerebrale. Acest articol se axează, în principal, pe tumorile ce apar pe creier. Toate tipurile de tumori cerebrale produc simptome ce variază în funcție de partea implicată a creierului. Acestea pot include dureri de cap, convulsii, tulburări de vedere, stări de vomă și schimbări mentale.Durerea de cap este, în mod clasic, mai puternică dimineața și dispare după vomitare.Mai multe probleme specifice pot include dificultăți la mers, în timpul vorbirii sau senzoriale. Pe măsură ce boala progresează, se pot întâlni cazuri de pierdere a cunoștinței.

      • @@@Comandor Gherghisan, daca doriti sa va tratati, cunosc un medic psihiatru care trateaza fara medicamente.

      • Când dade-ai tu cu pumnul în infractor erai un mare gunoi asa cum sunt si cei din prezent, dar stai cuminte ca pumni aceia o să ii simți tu de la Dzeu si asa rasplată o să ai că te vei ruga să vină moartea să te ia si nu vei muri , vei simți chinul si durerea in trupul si sufletul tau sau poate îti vei vedea copiii in chinuri. Voi astia cu grade si cu uniforma sunteti cei mai mari infractori si corupți din România , Dzeu să vă pedepsească in chinurile cele mai grele pe voi si pe familia voastra. Mai ai curaj gunoiule să vii aici să te lauzi cum dăde-ai tu cu pumni picați-ar mâinile jos să nu iti poti duce pâinea si apa la gura la bătraânețe..Mai pe semne le spui sa ia la pumni detinuți asa-i? Mâncate-ar lanturile să iti plânga familia in pumni de gunoi ordinar ce esti, sunteti niste gunoie ordinare niste fiare salbatice nu mai aveti strop de umanitate in voi șerpilor …Datorita infractorilor purtati uniforma aceea că de nu ar fi infractori nici nevoie de voi in tara asta nu ar fi firati al naibii comunisti imputiti ca lagarele vă asteaptă , adevați hoți , infractori si corupti sunteti voi si de voi trebuie scapată țara asta in frunte cu infractori din guvern. Voi ar fi trebuit puși la zid si împuscați asa cum ati facut voi cu Ceușescu si Elena, dar are Dzeu grijă de cojocu vostru târâtoarelor care spurcati pamântul românesc!

        • O dai anonima și o semnezi, gunoiule.
          Fii bărbat, până la capăt, dacă ai vâna în tine.
          Versi frustrarea și mizeria din tine, pentru că altceva nu ai in tine.

    • Barbu Gh. vezi ca te cauta baietii sa te bage in izolare la psihiatrie pentru ca sufera de fobie sau turbare fata de uniforma de politie sau armata!!!!Adevarul Barbu Gh. ca esti afectat grav, sansele tale sunt nule ca sa mai obtii permis de conducere!!!

    • ZIARE.COM SITE-UL CENZURII SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      EU CITESC NUMAI ZIARE.COM . SITE-UL EXCREMENTELOR DIN PRESA RMANEASCA

      ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI PERICOL PENTRU DEMOCRATIE

      ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI , JEGURI SI EXCREMENTE ALE PRESEI , IMPOSTORI IMPUTITI ;
      ZIARE.COM CENZUREAZA , INSULTA SI AMENINTA CITITORII !

      UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT , LOBOTOMIZAT DE KALUS IOHA

      ZIARE.COM UN SITE DE COPIATORI , ANALFABETI CE AU INFECTAT INTERNETUL

      LINGAII IN COOR DE PE ZIARE.COM AU INFESTAT SITE-URILE SI PROPAGA MIZERIA SI INSULTELE PRIN INTERMEDIUL JEGOSILOR COMENTATORI ACIUATI PESTE TOT

      ZIARE.COM ZIS SI ZOAIE.COM JEGUL PRESEI ROMANESTI

  2. Iesi la protest, fraiere, toate categoriile sociale, salariale etc., toti românii ar trebui sā iasa, cât se mai poate salva ceva. Dezbinarea si ura crancena pe care le practici nu aduc nimic bun. Mai lasā viermii, ambuscatule, cā tot de ei vei fi mâncat si tu, lasā vrajba româno-românā, cā pe asta s-au bazat jegurile politice vândute, de peste trei decenii.

    • Vierme, eu am ieșit și o să mai ies dar nu cu dejecțiile ăstea, da? Ura crînccenă este bună, ea mă menține alert. Eu nu sunt din cei ce cred că și milițienii sunt oameni.
      NU, NU SUNT OAMENI, SUNT VIERMI!!!!

        • @Dr.TZ 2022-08-03 20:24 20:24:01 Aug. 3, 2022, 11:03 PM EEST / Updated Aug. 4, 2022, 2:22 AM EEST By Scott Wong
          condolences&condolences&condolences +++ AMEN INRI
          Indiana Rep. Jackie Walorski and two staffers killed in car crash
          The death of the Republican congresswoman and two members of her staff was confirmed by authorities Wednesday.

        • Doi morți într-un accident rutier produs în Bihor. Trei copii au fost aruncați prin parbriz când mașina s-a răsturnat
          Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren în Cluj-Napoca. Incidentul s-a produs în zona unui pod din estul orașului
          A murit într-un cumplit accident de muncă la firma la care lucra de 30 de ani. Coleg: ”Tocmai îi spusesem: Serviciu uşor!”
          Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ, într-o carieră de piatră din localitatea băcăuană Cerdac
          +
          +
          +
          +
          +

        • Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, joi, producerea unui accident rutier la intersecţia dintre DN 13 cu DN 13A, în localitatea Bălăuşeri, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane în care se aflau 11 persoane. 4 AUGUST 2022

        • Iti Spun „eu” Anonim
          sistemul represiv=hienele turbate si flamande ale politicienilor
          ca si coplilashii.cui ii trebuie sa-si faca.daca v-au trebuit sa-i cresteti,hraniti imbracati.
          cainii de paza ai politicienilor sa fie hraniti de acestia.de cei pe care ii pazesc.

      • Barbule eu sunt fost militian. Si nu-s om? Ai fost la puscarie? Ce-ai furat?

        • Aceasta este o listă de tumori maligne. Criteriul de clasificare folosit este cel histogenetic.

          Carcinoame (Epitelii)
          Carcinom
          scuamos (Celule scuamoase)
          bazocelular (Celule bazale)
          Adenocarcinom (Epiteliu glandular)
          Carcinom tranzițional (Epiteliu tranzițional)
          Carcinom nediferențiat (Celula epitelială)
          Sarcoame (Țesut conjunctiv)
          Părți moi
          Mezenchimale
          Liposarcom (Țesut adipos)
          Fibrosarcom (Țesut conjunctiv)
          Neurofibrosarcom
          Mezenchimom malign (Țesut mezenchimal pluritisular)
          Musculare
          Rabdomiosarcom (Țesut muscular striat)
          Leiomiosarcom (Țesut muscular neted)
          Vasculare
          Hemangiosarcom (Endoteliu vascular)
          Sarcom Kaposi (Endoteliu vascular)
          Hemangiopericitom malign (Endoteliu vascular)
          Limfangiosarcom (Vase limfatice)
          Sarcom sinovial (Țesut sinovial)
          Condrosarcom (Cartilaj)
          Osteosarcom (Os)
          Mezoteliom malign (Mezoteliu)
          Tumori ale țesutului hematoformator
          Leucemie (Țesut mieloid)
          Limfom (Țesut limfoid)
          Tumori maligne germinale:
          Seminomatoase
          Nonseminomatoase
          Tumori maligne neurale
          Schwannom malign (Celula Schwann)
          Ganglioblastom, ganglioneuroblastom (Țesut ganglionar)
          Paragangliom malign (Structuri paraganglionare)
          Astrocitom malign, glioblastom multiform (Astrocit),
          Ependimoblastom (Ependimocit)
          Neuroblastom (Celula nervoasă)
          Meduloblastom (Celula granulară externă)
          Carcinom choroidian (Epiteliu choroid)
          Pineacitom malign (Parenchim pineal)
          Feocromocitom
          Teratocarcinom (Țesut embrionar)
          Tumori mixte

        • @Comandor Gherghisan
          Cand te-ai nascut erai om ca toti oamenii.
          Stii Dumneata mai bine ce ai facut pana ai reusit sa ajungi neom.
          Cate destine ai frant de exemplu.
          TOTUL SE PLATESTE.
          DACA NU AICI.DINCOLO.
          NU EXISTA MILA IERTARE INDURARE IMPACARE UITARE INTELEGERE COMPASIUNE

      • Absolut. La prima înțelegere la bani, se vor retrage. Oricum, nu susțin poliția politică.

      • @@@Comandor Gherghisan, dacă doriți să vă tratați, cunosc un medic psihiatru care trateazaă fară medicamente.

      • I-a legatura cu varul tau Constantinescu ca el are pile la spitalul de psihiatrie, poate intrati amandoi in vacanta de izolare si veti primi tratament adecvat cu electrosocuri, dusuri reci in camasa de forta si multe calmante!!!!

        • @Xpert86 2022-08-04 22:41 22:41:51
          FRATELE MEU.TE OCUPI SI TU.CA ASTIA SE DAU RUDE CU NOI.8+6=14(15).N-AM CE FACE.ADUNARE PLUS.MAI TREBUIE UNU.
          +++++++++++++++
          🧨☠💀😈👿🔥😡🤬👹👺🥵😱👻👽🤢
          23:33 LOCAL HOUR
          21:33 greenwich hour

        • URMEAZA INCA VREO 3
          13 Killed, 40 Injured In Thailand Nightclub Fire
          The blaze broke out at the Mountain B nightspot in Sattahip district of Chonburi province, about 150 kilometres (90 miles) south of Bangkok.
          WorldAgence France-PresseUpdated: August 05, 2022 8:36 am IST

        • Accident în Galați: Un autoturism a fost lovit de tren / Șoferul a decedat, iar o femeie de 40 de ani a fost rănită
          http * s://www.g4media. * ro/accident-in-galati-un- * autoturism-a-fos * t-lovit-de-tren-soferul-a * -decedat-iar-o-femeie-de * -40-de-ani-a-fost-ranita * .html#comment-1876085

        • Patru persoane, printre care un copil de 10 ani, au suferit arsuri grave într-un incendiu la Medgidia
          http * s://www.g4media.ro/patru-persoane * -printre-care-un-copil- * de-10-ani-au-su * ferit-arsuri-grave * -intr-un-incendiu-l *a-medgidia.html

        • Accident grav în județul Constanța: Două femei au murit și alte trei persoane au fost grav rănite vineri dimineață, la Cobadin
          https * ://www.g4media. * ro/accident-grav-i * n-judetul-constanta * -doua-femei-au-murit- * si-alte-trei-persoane-au-fost * -grav-ranite-vineri-dimineata-la-cobadin * .html#comment-1876096
          S-AU FACUT 16.ADICA 4X4.POTI NUMARA PLUSURILE X86

    • Eu vin la protest. Imi imbrac uniforma de militian, imi iau bastonul de cauciuc si ma urc in Aro-ul 244 .

  3. Cum vine asta tot poporul cand a fost „plandemia” a stat blocat in casa si se umplea de datorii si amenzi,si interlopii invart miliarde de euro,cumpara hoteluri de lux cu profiturile de la mafia imobiliara.
    Militienii care au creat lumea interlopa in cardasie cu procurorii si politicienii sa dea socoteala.Sunteti interlopi cu acte de militieni.DNA SA VINA SA VA IA

  4. Eu zic ca ar trebui sa fim solidari cu politistii. Suntem toti oameni si astia de ne conduc ne trateaza pe toti ca pe niste oi proaste.
    Si inca o treaba: Politistii din Romania pe ici pe colo au dat cate o amenda. Aia de prin Australia si-au batut cetatenii ca pe hotii de cai in timpul pandemiei (pentru binele cetatenilor bineinteles).

  5. eu nu am incredere in politisti , vor veni oameni , apoi brusc politistii isi vor scoate carnetele si vor impusca amenzi cu nemiluita plus bastoane pe spinare .

    • Nu mai este nevoie de polițiști. Avem suficiente trupe străine invitate de Johhanish să staționeze pe teritoriul României. Toate sunt bine întreținute și hrănite de noi. Mâine poimâine vor apărea și roboții care nu fac greve. Adio domnilor polițiști.

  6. Aveti 2000 de lei de amenda? Cand a murit batrana aia, coborata de la deal , cu sapa in spunare, si a fost amendata cu 2000 de lei ca nu purta masca, si a cazut jos moarta, nu mai eram toti oameni? Cand juisau public, fara rusine, ca dadeau numai amenzi de 2000 de lei, se gandeau de unde ii platesc romanii? Cand ii fugareau pe cei peste 65 de ani sa faca piata in doua ore si ii tineau afara , in frig, sau in frig in halele de unde au scos geamurile,, sa se imbolnaveasca si sa moara, cand ne amendau ca nu avem o hartie pe care sa scrie unde mergem, cand trageau dupa oamenii aflati in afara casei dupa ora 22, era bine? Si mamelucii aia de la armata de au iesit cu tancurile impotriva poporului? Pe cine a atacat poporul, ca sa iesi cu tancul ? N-avem avioane ca le scoteati si pe alea. Creiere de bibilici, suflete mici!
    Ce garantie avem ca nu ne bastonati si amendati si ne spuneti ca asa ati primit ordin?
    In decembrie 1989, militienii au aratat demnitate si dragoste de popor. Bine au facut ca nu v-au numit si pe voi militieni. Aia au fost oameni.

    • Nu ați menționat batjocorirea tinerilor, ulterior decedați în mod suspect de convenabil (după ce au depus plângere). Hai să fim alături de ei, că și ei or să fie alături de noi – la toamnă, când încep restricțiile şi abuzurile.
      Dacă aveți chef – și motive sunt cu nemiluita – organizați ceva la toamnă, când se întorc oamenii din concediu.

      • Cancer de col uterin
        Cancer de colecist
        Cancer de colon
        Cancer de piele
        Cancer de prostată
        Cancer gastric
        Cancer hepatic
        Cancer tiroidian
        Cancer mamar
        Cancer osos
        Cancer pulmonar
        Cancer renal
        Cancer esofagian
        Cancer labial
        Cancerul testicular
        Leucemie
        Sarcom
        Cancer pancreatic

  7. POPOR ROMĂN !!!!
    ITI MERITI SOARTA DACA NICU ACUM IN CEL DE-AL DOISPREZECELEA CEAS TACI SI DORMI …..
    POPOR ROMAN…TREZESTE-TW DIN SOMNUL CEL DE MOARTE…INSĂSI IMNUL DW TARA ITI CERE SA TE TREZESTI DIN SOMNUL CEL DE MOARTE SI SA ITI ELIMINI DUSMANIJ CWI DE MOARTE CARE TE-AU FURAT SI CARE TE CONDAMNA IN CONTINUARE LA SARACIE ….
    SI VOI DACI…..NU MAI TĂCETI DIN GURĂ….
    CROITI-VĂ ALTA SOARTĂ ACUM .. ORI NICIODATA SA FUGĂ PRECUM SOBOLANII CEI CARE TE-AU CONDAMNAT AI TE CONDAMNA LA SARACIE….
    AI FOAT MINTIT ,TRADAT AI INSELAT DE EUROPA …O EUROPA CARE ACUM ITI CERE TIE CA TOT TU SA TE SACRIFICI PENTRU EA….CAND LOR LE ERA BINE TU ERAI MURITOR DE FOAME….TU NU AI AVUT SALARII SI PENSII CA EI …DOAR TE-AU AMAGIT SI TE-AU MINTIT….BIET POPOR ROMÂN….

    • Kostea , mi-au dat lacrimile , esti in amoc , o sa te pierdem curand , iar te duce la dilibau . Ce treaba ai tu , din boschetii de sub pasarela Tiraspol , cu POPORUL ROMAN ? Ha ? Posezi buletin de identitate emis din Transnistria , NU ESTI CETATEAN ROMAN , de ce instigi la violenta si haos , ca asa ti-a dictat Raionu ? Mi-au disparut rujurile si cerceii , stiu ca tu le-ai labuit , te spun impegatului , sa nu te puna necuratu sa le vinzi pe samagon pana dau di tini , dihorule scopit !

      • @L i v i a
        DACA NU AS STI CE HRAM PURTATI MI-AR DA LACRIMILE CAND VA VAD PE STRADA.
        CUM STIU INSA NU E CAZUL.
        VALABIL PENTRU TOTI ASTIA DIN ZONA DE „INTELLIGENCE”.
        PE LUMEA ASTA N-AM NU O SA VA CUNOSC PE TOTI.
        „SEE” YOU ON THE OTHER SIDE.
        ACOLO SUNT ALTE „REGULI”.

    • ANONIMULE ,POPORUL ROMAN NU INSEAMNA POLITIA !,SA MERGI AZI LA PROTEST LANGA POLITISTI TREBUIE SA FII CAZUT IN CAP !.
      POLITIA FORTA COERCITIVA PRIN CARE DERBEDEII DIN POLITICA SI ADMINISTRATIE VA TIN PE VOI CU BOTUL PE LABE !.
      LA CAT TRANSPIRA LA MUNCA UN POLITIST ,NICI APA DE BAUT NU MERITA .

  8. Comentariul despre batrana amendata si aprecierea militienilor, este trimis anonim, din greseala. Este facut de mine, Radu, si mi-l asum

  9. & Dacă sunteți de părere că o parte importantă din salariu angajaților instituțiilor și chiar și din pensiile mari ar fi util să fie plătite în produse agricole, alte bunuri, pentru a contibui la refacerea ecosistemelor și a unei economiii verzi dezvoltată durabil și la reducerea acumulărilor speculative și sedimentante ale sistemului bancar , ? Dacă depozite bancare depășesc liciditatea din piața financiară, „absorbindu-i eficiența” pentru finanțarea fructificării capitalurilor din depozitele bancare, nelăsând prea multă lichiditate în fluxurile economice și financiare, ? Ăștia amintesc de economia lu’ Ceaușescu care producea pe stoc, însă „stocurile” fiind de bani în depozite , ?

  10. & Observați și că „acromegalia” de la depozitele financiare este generatoare de inflație depreciatoare a „sedimentelor bancare” , ?

  11. & Dacă se observă și o „corelare” a inflației cu seceta, în anii mai secetoși inflația fiind mai mare, ?

  12. Sa fie pt toti cat de multi dupa model sri lanka ca asta au vrut politicienii!!! Ne au adus la nivel de lumea a treia pt interesele cui? ?

  13. Hmm… vorbim, oare, de aceiași domni și domnișoare blonde care te urmăreau cu mașina, tu fiind pe trotuar, să vadă dacă după ce arunci țigara îți pui botnița la nas? Și la aceia care, când i-au făcut lui fi-miu, minor, proces verbal de 2000 de lei pentru că „a fost obraznic, a dat ochii peste cap”, au refuzat să mă lase să-l citesc, pe motiv că „băiatul nu știe citi?” (expresia e autentică)?
    Și la aceia care ne-au ținut 45 de minute în frig, cu viteazul jandarm lângă noi (care fuma, liniștit, fără botniță, evident) pentru că atâta le-a luat să scrie 30 de rânduri pe nenorocitele alea de foi? Și la aceia care, după ce am refuzat să semnăm aberațiile alea, ne-au amenințat că „le puteți semna la secție!” și s-au potolit doar când le-am citat din codul penal și le-am spus că vor plăti personal de 100 de ori mai mult dacă insistă?

    Păi, domnilor tovarăși milițieni, cu nețărmurit respect față de probitatea dvs. profesională și personală, vă transmit Multe Urări și Iubire Eternă.
    Succes!

  14. Foarte multi traim in conditii pe care nu le-am imaginat nici in .epoca de aur’.Cea mai grava este nesiguranta.Nu noi,cetatenii am adus tara in acest hal.Nu noi am vandut la fier vechi fabricile,care era vorba ca se vor retehnologiza.Cine a luat banii?

  15. Pe scurt, nu, miliția nu e cu noi. Când o să fie, o să fiu și eu alături de ei.

  16. Bai tablagiilor, un cap in gura sa ii dati la agariciul ala de Bode, pe ala il doare fix in carici de proprii lui sclavetii, asa ceva numai in Bukalistan intalnesti !! Bai tablagiilor, nu disperati, vine iarna, si tot atunci vine si Foametea, vine si Hunger Games, asa ca o sa fie ca un fel de sarbatoare in familie, o sa scape intreg numai care poate, restuyl vor ajunge carne de tun pentru ordinarul ala de porkusor obez de ciukanez !! Ha ha ha 🙂 Deci, sa inceapa distractia, adica Antol-ul, aia e baza acum !! Ha ha ha 🙂

  17. SICTIR PROFUND MILITIEI ROMANE ZISA SI „POLITIA” ROMANA OBEDIENTA FATA DE ORDINELE ANTIROMANESTI ALE SEFILOR IERARHICI SI TICALOASA FATA DE MAREA MASA A ROMANILOR IN PERIOADA MINCINOASA NUMITA COVID…

  18. Sictir pentru jegurile numite Politia Romana. Invatati sa respectati legile, Constitutia, oamenii, nu mai faceti interceptari ilegale abuzive, nu mai distrugeti viata oamenilor facand o mizerabila preventie de tipul unui nazism desantat cu experimente pe oameni cu filaj agresiv cu inducerea viselor -bai jegurilor voi si in somnul omului va amestecati cu tehnologii criminale, pai voi NU meritati solidaritate niciodata mai mizerabililor

    Skoda Octavia Tour alba la filaj fix acum intr-o comuna din Prahova unde faceti voi lucrare ampla

    La Casa Presei mai colaborati cu birourile alea? Stiti voi cu cine. Jegurilor Respectati legile tarii si oamenii pentru ca prin nazismul pe care il faceti va atrageti o dragoste aparte si plata lui Dumnezeu, caci prea mult rau faceti zi de zi.

    Ai auzit mai coordonatorule de caz de la SIC?

    Piata Covasna biserica, George Moise Turnu Magurele, TIC Berceni Turnu Magurele, Pod Grozavesti cu ani in urma, Iordania, Thailanda, Italia. Oho cate s-au adunat si ati facut aveti pusa deoparte plata lui Dumnezeu asa cum se cuvine, caci acolo nu mai puteti sa faceti nazism mizerabil criminal afica cica preventie.

    Toate se platesc SIC absolut toate, nu putem face rau la nesfarsit incalcand legile, dar vrem sa pozam in cavalerii dreptatii si justitiei doar facand rau! Nu prea merge! Ati gresit grav! Voi ati ales asa!

  19. Vedeti ca sunteti prostii prostilor, avand in frunte pe geniul prostilor zis Barbu Gh. Sunteti mocirla societatii.
    Bai nimicurilor si ratatilor politia sta scufundata in mocirla societatii si aceasta se cladeste si sta pe umerii politistilor.

    • Aprob pozitiv.doar ca un popor de boschetari nu poate sustine o armata de fedmaresali sau field marshal
      Directorul SRI Eduard Hellvig are un venit anual din indemnizație de 172.404 lei, în medie 14.000 lei lunar sau 2.700 euro.
      Potrivit declarației de avere are împreună cu soția două terenuri intravilane în Ilfov și o casă de locuit. De asemenea, deține ceasuri și bijuterii în valoare de 32.000 lei și un credit în valoare de 1.949.500 lei.
      Răzvan Ionescu, prim adjunct al directorului SRI are un venit anual din salariu de 197.780 lei, în medie 16.400 lei lunar sau 3.200 euro
      Cristian Bizadea, adjunct al directorului SRI, are un venit anual din salariu de 191.781 lei, în medie 15.900 lei lunar sau 3.000 euro.
      Adrian Ciocîrlan, adunct al directorului SRI, are un venit anual din salariu de 205.302 lei, în medie 17.000 lei lunar sau 3.400 euro.
      Gheorghe Răducu Stancu, adjunct al directorului SRI are un venit anual din salariu de 211.516 lei, în medie 17.600 lei lunar sau 3.500 euro.
      Directorul SIE, Petru Gabriel Vlase fost membru și deputat PSD are un salariu anual de 172.751 lei, în medie un venit lunar de 14.300 lei sau 2.700 euro.
      Potrivit declarației de avere, Vlase deține bijuterii în valoare de 6,000 euro, actiuni sau părți sociale în societăți comerciale în valoare de 125.969 lei și două credite unul de 45.000 euro și altul de 25.000 lei.
      Eugen Mihail Nedelcu, prim adjunct al directorului SIE, are un venit anual din solda de 262.972 lei, în medie 21.900 lei pe lună sau 4.000 de euro.
      Ioan Octavian Brița, adjunct al directorului SIE, are un venit anual din soldă de 242.459 lei, în medie 20.000 lei pe lună sau 4.000 de euro.
      Lucian Pahonțu, directorul SPP, are venituri anuale de 313.099 lei, în medie 26.000 lei pe lună sau 5.000 de euro, mai mult decât directorii SRI, respectiv SIE.
      Prim-adjunctul directorului SPP, general-maior Daniel Ion Bălașa, câștigă anual 263.310 de lei, în medie 21.900 lei pe lună (4.000 de euro).
      Directorul STS, generalul-locotenent Ionel-Sorin Bălan, are o soldă anuală de 249.542 lei, în medie 20.700 lei pe lună (peste 4.000 de euro).
      Adjunctul tehnic al directorului, general-maior Mădălin-Virgil Mihai, are venituri 240.015 lei pe an, în medie 20.000 de lei pe lună (4.000 euro).
      Adjunctul economic al directorului, general-maior Marian-Cosmin Rădoi are un salariu anual de 224.442 lei, în medie 18.700 lei pe lună (3.700 euro).

      • Constantinescule, mai pune ba si tu mana pe munca ca esti muritor de foame, ca toata ziua stai pe bloguri si scrii prostii conforme nivelului tau scazut de cultura!!! In afara de copy paste mai esti in stare de altceva??? Scuza-ma daca esti handicapat frustrat si beneficiezi de ajutor social pentru ca soarta ta in viata nu a fost prea darnica cu tine, dar obisnuieste-te ca asa vei trai pana la sfarsit!!!

  20. & Așa cum puteți constata „lipitoarea bancară” nu a lăsat prea multe variante de dezvoltare a societății pe care să nu și le poată însuși falimentându-le, când le consideră competitive sistemului bancar, rata profitabilității din sistemul bancar fiind aceea care restrânge sau relaează evoluțiile și involuțiile mediului economic și de afaceri, ?

  21. @@@Comandor Gherghisan, dacă doriți să vă tratați, cunosc un medic psihiatru care trateazaă fară medicamente.

  22. JAVRELE ASTE SE PLANG?OARE DE CE ESTE CONCURENTA ASTA LA ACADEMIA DE MILITIE SI LA SUBOFITERI?PENTRU MINE SUNT TPT TIENI(UNITATEA DE MASURA A PROSTIEI)

  23. Dragi politisti urmasi ai miltienilor,
    Ce dotiti voi acum?mai urma cu cateva luni ,voi sclavilor impreuna cu jandarmii batjocoreati poporul,va impaunati ca nimeni altcineva,aplicati amenzi nemiloase,oricum salariile si pensiile voastre sunt mult peste ceea ce meritati.
    Marea majotitate dintre voi e o masa corupta in stransa legatura cu infractorii.Nici cea mai mica farama de respect pt voi!

  24. Sincer.Nu am ce susține în cerințele voastre.Sunteti o clasă socială mizerabilă.In afara de cerințe,ce oferiți ?Nimic,dar apărați infractorii.Neam de mizerii.😡😡😡

  25. POLITISTII SUNT PLATITI DE POPOR …….EI AI OBLIGATIA SA ARESTEZE REBUTURILE UMANE DIN CONDUCEREA POLITIEI…..SA SPUNA TOTI CUM S-AU ANGAJAT ….SI CAT DE GREU A FOST SA PUPE IN CUR ANGAJATORII… OBLIGATIA 2 A LOR AR FI SA ARESTEZE JUSTITIA…..CARE I-A TRADAT DE CELE MAI MULTE ORI……NU ESTE MULT PANA CAND……. ………DACA NU SE AUTODENUNTA CUM S-AU ANGAJAT….SI CAT DE MARE A FOST PUPINCURISMUL…VOR FACE PARTE DINTR-UN DOSAR COLECTIV DE TRADARE NATIONALA………ACEST DOSAR ZACE MOMENTAN INTR-UN SEIF …..SI VA FOLOSIT DOAR LA NEVOIE……..POLITISTII VOR SA SCOATA OAMENII IN STRADA PENTRU A CREA ANARHIA………ACESTA ESTE SCOPU SI SA SCAPE …..PRECUM AU SCAPAT MILITENII LA LOVITURA DE STAT DIN 1989//// RESTUL IS DETALII CE PRIVESC ANCHETELE TRIBUNALELOR MILITARE INTERNATIONALE CA PARCHETUL MILITAR AL CORPORATIEI ROMANIA APARTINE KHAZARILOR CARE NU SI-AR PUNE LA RESPECT SCLUJILE SI FRATIIIIII………VA DORESC TUTUROR SPOR IN CUNOASTERE……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger