AcasăSOCIALBilete ieftine de avion pentru Revelion 2024. Cele mai convenabile destinaţii de...

Bilete ieftine de avion pentru Revelion 2024. Cele mai convenabile destinaţii de vacanţă

Prețuri mai mari pentru biletele de avion

Românii care vor să-şi petreacă vacanţa de iarnă în străinătate se află acum în toiul planificărilor. Un punct important pe lista lor este achiziţia biletului de avion pentru Revelion 2024.

Acestea pot fi mult mai ieftine dacă sunt cumpărate din timp.

Cel mai bun raport calitate-preţ pentru destinaţii de Sărbători

  • Revelion 2024 în Milano: Un bilet dus-întors, costă între 527 RON și 667 de RON, în funcție de compania aeriană pe care dorești să o alegi.

Printre atracțiile turistice din capitala Lombardiei se numără Catedrala Duomo, una dintre cele mai mari catedrale gotice din lume, și Galeria Vittorio Emanuele II, unul dintre cele mai vechi centre comerciale din lume. De asemenea, puteți vizita Castelul Sforzesco, care găzduiește mai multe muzee și galerii de artă.

  • Revelion 2024 în Londra: Biletul unui zbor dus-întors cu compania aeriană Ryanair UK costă 666 RON. Prețul crește în funcție de compania aeriană aleasă, cel mai mare fiind de 848 RON.

Ce poţi vizita la Londra? Palatul Buckingham, Turnul Londrei, Muzeul Britanic și Tate Modern. Puteți explora și faimosul cartier Soho, care este cunoscut pentru restaurantele sale, barurile și teatrele de West End.

  • Revelion 2024 în Roma: Prețul unui bilet de avion dus-întors este cuprins între 667 de RON și 753 de RON, în funcție de compania aeriană pe care o alegeți.

Puteți vizita Piața Navona, care este renumită pentru fântânile sale. Vaticanul și Bazilica Sfântul Petru sunt, de asemenea, destinații turistice populare, unde puteți admira opere de artă și arhitectură impresionante.

  • Revelion 2024 în Paris: Cu Wizz Air, prețul unui bilet dus-întors, fără escală, costă în jur de 660 RON. Pe de altă parte, cu Ryanair, prețul este puțin mai mare, însemnând 753 RON.

Parisul este cunoscut drept „orașul iubirii” și oferă o mulțime de opțiuni pentru a sărbători în stil francez.

Vremea de Crăciun și Revelion 2024, în România

Pentru cei care vor rămâne să petreacă Revelionul 2024 în România, este importantă prognoza meteo.

În Capitală, în prima zi de Crăciun, cerul va fi predominant însorit, cu maxime de 4 grade Celsius și minime de –2 grade. Vremea va fi blândă și în cea de-a doua zi de Crăciun, când singura diferență ar fi aceea că minima se învârte în jurul valorii de –1 grad.

Vremea se menține la fel și de Revelion, când temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 4 grade.

author avatar
Andrei Ștefan
1.004 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger