AcasăSOCIALBĂTAIE pe şezlongurile din Costineşti. Doi turişti şi angajaţii de pe plajă...

BĂTAIE pe şezlongurile din Costineşti. Doi turişti şi angajaţii de pe plajă s-au încăierat ca-n filmele cu Van Damme

A fost bătaie cruntă pe faleza din Costineşti. Doi bărbaţi au fost loviţi, după ce nu ar fi plătit şezlongurile de pe plajă. Cei care i-ar fi agresat ar fi fost chiar paznicii din zonă.

Se pare că doi turişti au închiriat şezlonguri de pe o plajă privată din Costineşti şi spre seară, în momentul în care au vrut să plece, nu le-ar fi plătit, iar bodyguarzii au vrut să le dea o lecţie şi lucrurile au degenerat.

Angajaţii plajei ar fi dat cu spray paralizant

Lucrurile ar fi degenerat, iar martorii spun că cei doi bărbaţi ar fi avut cuţite la ei, iar angajaţii plajei ar fi dat cu spray paralizant pentru a-i linişti. Conflictul s-ar fi mutat de pe plajă, pe promenadă.

Cei doi bărbaţi au fost bătuţi atât de rău, încât nici se puteau ridica de pe jos. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Poliţiştii din Costineşti au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţinilor de lovire sau alte violenţe.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe aleea Promenadei, ar fi avut loc o agresiune fizică între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii poliţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
877 afisari

7 COMENTARII

 1. Fiecare sa-si primeasca pedeapsa: unii pentru loviri si alte violente, altii pentru furt (neplata serviciilor). Daca politia si justitia ar fi functionat, atunci paznicii ar fi trebuit sa cheme politia sa-i salte pe cei care nu au platit, iar fapta respectiva sa fie asimilata furtului, lucrul fiind similar cu a lua ceva dintr-un magazin fara sa platesti. Cum insa politia si justitia nu functioneaza, paznicii au incercat sa faca singuri dreptate, insa procedand asa au incalcat legea. Atunci cum drakului sa mai procedezi in fata hotilor, in tara cu legislatie schimonosita in care iti iei dosar penal daca repari o groapa din asfalt?

  • S-au aparat de cutzitarii de ocazie, deci legitima aparare.
   Legea e de partea Pazei.
   Cutzitarii sa zica merci ca n-au fost plumbuitzi bine.

 2. „Se pare că doi turişti au închiriat şezlonguri de pe o plajă privată…”
  Era privata, mostenita de la bunelu’ lui Stefan cel Mare. In Rromanistan proprietatea privata este sfanta.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri