AcasăSOCIALBătaie cu scaune și sticle la o terasă din Timișoara. Scandalagii s-au...

Bătaie cu scaune și sticle la o terasă din Timișoara. Scandalagii s-au făcut nevăzuți când au sosit polițiștii (VIDEO)

scandalBătaie cu scaune și sticle la o terasă din Timișoara. Scandalagii s-au făcut nevăzuți când au sosit polițiștii (VIDEO)

Zeci de persoane s-au luat la bătaie marți seara, la o terasă din centrul Timișoarei. Oamenii au aruncat cu scaune și mese. La sosirea autorităților, scandalagiii s-au făcut nevăzuți. Poliția încă îi caută pe bătăuși.

Bătaia a început, scrie opiniatimisoarei.ro, la terasa din centrul Timișoarei, marți seara, în jurul orei 22.30. Mai multe persoane de etnie rromă au început să se certe. Erau zeci de femei și bărbați. La un moment dat, conflictul a degenerat, iar oamenii au început să arunce cu sticle, pahare, scaune și mese.

„Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi între 2 “familii” de vreo 60 de țigani… am avut cea mai de cacao seară în Piața Victoriei… să fiu nevoită să FUG de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun…. asta-i capitala culturală europeană?!?! Poliția se uita la meci probabil … a venit EXACT la momentul potrivit… când piața era deja pustie!”, a scris o timișoreancă pe Facebook.

Martorii au fugit speriați

Clienții aflați la celelalte mese au fugit îngroziți. Câțiva dintre ei au sunat la 112, dar până la venirea jandarmilor și polițiștilor, bătăușii s-au făcut nevăzuți.

Poliția încearcă acum să-i identifice pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Până în acest moment au fost identificate doar 3 persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, pe numele cărora a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

author avatar
Andreea Vlad
210 afisari

6 COMENTARII

  1. SĂ „MULȚUMIM” CIUMEI ROȘII, P.S.D.-UL, CĂ LE-A DAT BANI ȚIGANILOR BORÂȚI SĂ SE ÎNMULȚEASCĂ!!!

    ȘI GUNOAIELE DE „REDACTORI” LE ZIC ACESTOR CIORI ÎMPUȚITE„RRROMI”!!!

  2. In Banat trebuie extinctie de interlopi si thigani altfel aceste orase vor pieri democratic , social si economic.

  3. Timisoara și Arad trebuiau sa ajunga primele inaintea Cluji Brasov si Sibiu. De fapt ordinea e inversa Sibiu, Brasov, Cluj, Timisoara Arad ca orase civilizate si prospere si sigure.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger