AcasăSOCIALBătaie cu crose de golf în Capitală. Europol: „S-a jucat la sânge,...

Bătaie cu crose de golf în Capitală. Europol: „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe teren” – VIDEO

golfBătaie cu crose de golf în Capitală. Europol: „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe teren” - VIDEO

Un incident violent s-a petrecut pe un bulevard intens circulat din Capitală. Înregistrarea video a apărut pe Internet la scurt timp după ce Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să practice golful.

Mai mulți cetățeni s-au luat la bătaie și au scos chiar și o crosă de golf după o șicanare în trafic. Camerele de supraveghere au surprins încăierarea pe o stradă circulată din Sectorul 3. În plin trafic, șoferii au coborât de la volan și și-au disputat cursa într-un mod barbar.

Un bărbat atacat se prăbușește, efectiv, sub o ploaie de lovituri de crosă, iar pasagerii fiecăruia dintre cei doi asistă îngroziți și neputincioși.

Europol condamnă violența în trafic

Sindicaliştii Europol trag un semnal de alarmă asupra fenomenului agresiunilor din trafic. Aceștia au publicat pe pagina de Facebook o înregistrare din 16 septembrie, anterioară declarațiilor președintelui.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să „descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, în cartierul Rahova din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, au scris sindicaliştii Europol pe Facebook.

Iohannis, pledoarie pentru golf

Klaus Iohannis a precizat că golful se poate practica la orice vârstă şi i-a încurajat pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele zilele trecute.

author avatar
Andreea Vlad
594 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa mai spuna cineva ca poporul roman nu-si ia in seama conducatorii, ca fiecare face ce vrea… uite, ca nu e asa. Numai ce a cascat gura cotro cea nul si unii au si dat iama in magazinele de specialitate si si-au achizitionat sculele necesare sportului adorat de prezidente. Ca nu stiau la ce, cand si unde trebuie folosite, chiar nici nu mai conteaza. Au aflat ca-s bune si in asfel de situatii…restul ??? povesti…

  2. Dragi rooomani,lasati grijile si nevoile si poftiti la golf.Doar v-a crescut puterea de cumparare.

    Uitati-va la aceasta hahalera,un fel de Agamita Dandanache.Stan fara Bran a inaugurat de data asta un teren de golf. De asta duceau lipsa romanii,de golf.In rest Iohanus si guvernul meu au rezolvat tote problemele Tarii.Putem acum sa ne apucam linistiti sa jucam golf. A omis sa ne anunte daca si amaratii de pensionari care nu au bani sa-si plateasca facturile si mancarea necesara,pot participa la joc. Ca sa nu se considere discriminati. Si cu cata convingere melita,ranjind ca proasta care face pe desteapta cand se baga in vorba neintrebata.Dupa care si-a luat prima nevasta a Tarii,ca si ea e membra ONU,s-au urcat in avionul de lux ( cntra 450.000 de Dolari din banii nostri ),si au tulit-o la New YorK.Sa tina si el o cuvantare pe care n-o asculta nimeni,nu-l baga nimeni in seama.Iar cucoana sa-si faca cumaraturi pe Broadwai. Ca banii le vin dela mosie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger