AcasăSOCIALBătaia de joc din România a ajuns şi la alţii: cât lapte...

Bătaia de joc din România a ajuns şi la alţii: cât lapte este, de fapt, într-o cutie de 1 litru din supermarket

supermarket

Un bărbat din Germania a cumpărat o cutie de 1 litru de lapte din supermarket. Ajuns acasă a descoperit că a fost păcălit. Aşadar, practicile dubioase ale marilor lanțuri de magazine îi nemulțumesc tot mai mult pe clienți, atât în România, cât și în străinătate.

Un neamţ care a ales să-şi cumpere laptele din supermarket a avut parte de o surpriză neplăcută când a verificat cantitatea acasă.

Cutia conţinea doar 800 mililitri de lapte

În mod normal, cutia ar fi trebuit să conțină un litru de lapte, dar bătbatul a constatat ulterior că era puțin peste 800 de mililitri.

„Cum le explici așa ceva clienților care își cumpără laptele de la tine de ani de zile?”, a scris bărbatul pe Facebook.

Deși a reclamat situația prin e-mail pe 28 martie, nu a primit niciun răspuns, dar reprezentanții magazinului au cerut adresa sa de e-mail pe Facebook și au promis să ia măsuri împotriva persoanelor responsabile pentru această situație.

Cum a explicat magazinul?

Reprezentanții magazinului i-au răspuns clientului pe Facebook, promițând să ia măsuri împotriva persoanelor responsabile pentru această situație neplăcută.

Altfel, preţul laptelui urmează a fi plafonat în România, pentru o perioadă de șase luni, în urma unor consultări care au avut loc în data de 11 aprilei, la Palatul Victoria, cu participarea premierului Nicolae Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
38.727 afisari

54 COMENTARII

  1. Plafonarea precede scumpiri mari, este doar batista pe țambal, nu are nici în clin nici în mânec cu binele oamenilor, cu scăderea prețului.

  2. Atâta timp cât te poți alimenta DOAR de la țărani producători, iar tu în continuare alegi sa fii sclavul supermarketurilor… este doar o chestiune de alegere libera.
    Doar ca viata este grea, dar e și mai grea dacă ești prost.
    Prostul din proprie inițiativa n-ar mai trebui sa se plângă.

    • Mai lasati-ma și cu „producătorii locali”.Am luat lapte de la „țărani”in ideea de a face iaurt de casă.Si ce sa vezi:laptele era îndoit cu apa. Așa că mai ușor cu „producătorii locali”

      • Mare adevăr ai spus.Sunt hapsani și niște profitori așa-zișii producători și țărani.,,Mizerabili români.

        • Ești un nesimtit „Anonim” tu ai pus apă in el pentru că erai obișnuit cu el indoit sau sa adaptat papila ta gustativă ca doar ai una care se pare că este bolnavă si nu stie să facă diferența dintre bălegarul din gură pe care il ai cu laptele natural.Boschetarule de român cu probleme de comportament.

    • Producători locali ? Între 50 -65 Ron kg de roși ? Hai sa fim serioși , pe deasupra iau și subvenții de la stat . Și multe alte produse…..

    • Întrebare: de la tine miroase așa urât? Sau cumperi detergent și săpun de la producătorii locali. Mă îndoiesc. Deci de doi ani tu nu simți lipsa dar noi da că probabil nu te-ai mai spălat de atunci .

  3. Asta nu este nimic, dar cine verifică la toate supermraketurile cântarele electronice? Când cumpărați cântăriți ceva verificați și la alte 2-3 cântare din același loc și veți avea surprize. Fiecare va indica mai mult cu2-3 grame, niciodată mai puțin. Faceți un calcul la 1Kg de roșii sau ardei gras care au prețul de peste 10-15 lei și vedeți cu cât sunteți furat.

    • Da a făcut doar 800 de metri, dar important că pe hârtie a apărut 1 km ,,😂
      La pușcărie cu ei.

    • Nu, este în faza terminala și boala i-a afectat creierul. Sa avem putintică răbdare, se va duce curând…

  4. Cand e vorba de Romania din pacate avem numai lingai si tradatori. Au plafonat pretul la asigurari a crescut pretul, au plafonat pretul gaze si energie au crrscut pretul, au plafonat la benzina si motorina iar au crescut, acum au ajuns la lapte maine la paine, ulei, etc. E duminica de Paste, dar imi vine sa le dau numai blesteme la tradatorii astia… au atatia bani tradatorii si nu se mai dezobisnuiesc de luat spaga si pupat in fund pe straini…

  5. Azi este mare sărbătoare și din păcate nu pot să fiu rău și hoț ca ei și nu le pot ura nimic de „dulce” conducătorilor, comercianților și unor producători. Hristos a înviat! Dumnezeu ne vede și ne judecă pe toți după vorbe și mai ales după fapte.

  6. Bună ziua , în legătură cu laptele cumpărat de la supermarket oare credeți ca în supermarket se ambalează laptele ? Oare nu credeți ca vina se afla de partea ambalatorului? Și legat de cantare nu cred sa existe 2 cantare care sa indice perfect la fel și contează și poziționarea produselor pe cantar , toate cantarele au o marja de + / – 1- 5 grame .

  7. Lăsați -i pe ritalerii străini și căutați marketurile românești că sunt destule chiar și micile magazine de cartier.
    Prea românii pun botul la reclamele unor hipermarketuri care nu-s altceva decât niște rechini fioroși.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger