Cauta

Bărbat rănit de un copac doborât de vânt, în Baia Mare. Omul a ajuns urgent pe mâna medicilor

Bărbat rănit de un copac doborât de vânt, în Baia Mare. Omul a ajuns urgent pe mâna medicilor (foto: Facebook)

Un episod de vreme rea care s-a abătut asupra orașului Baia Mare, la primele ore ale zilei de luni, a trimis un bărbat pe mâna medicilor. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut victima unui incident, în plină stradă.

Omul în vârstă de 45 de ani a fost rănit după ce un copac doborât de vântul puternic a căzut peste el. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul aștepta un mijloc de transport în comun. Mai exact, în timp ce se afla într-o stație de pe Bulevardul București, din orașul Baia Mare.

Conform emaramures.ro, victima s-a ales cu o fractură de membru și escoriații (zgârieturi), fiind preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Și tot vântul puternic a făcut ca acoperișul unui bloc să cadă peste o mașină. De această dată, incidentul a avut loc pe strada Melodiei, din același oraș. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acoperișului.

Incident și în Ilva Mică

În urmă cu doar câteva zile, respectiv pe 6 august, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență anunțat, în cadrul bilanțului cu intervențiile derulate de pompieri și de salvatori la nivelul a 24 de ore, ca urmare a episoadelor de vreme nefavorabilă, că o persoană a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o bucată de lemn căzută de pe acoperișul unui imobil. S-a întâmplat în localitatea Ilva Mică, din județul Bistrița-Năsăud.

Pe de altă parte, vă amintim că luni, 9 august, este în vigoare o atenționare COD GALBEN, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, prin intermediul căreia s-a anunțat că atât în prima zi a acestei săptămâni, cât și marți, 10 august, dar și miercuri, 11 august, cât timp va fi valabil mesajul de la ANM, în sud-vestul și sudul țării disconfortul termic va fi ridicat și local va fi caniculă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități. Iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 34 și 38 de grade.

Ultimele stiri

  • Ce se întâmplă cu Joe Biden? Imaginile cu președintele SUA care au iscat nedumerire pe Internet – VIDEO
  • Culoar de zbor liber către SUA! Se decolează din România direct către America, prima dată după 20 de ani. Cât durează călătoria
  • Germania vrea cu orice preț război cu Rusia! Îndemnul către populație care i-a șocat pe nemți: „Doamne!”
  • Scandalul cu Florian Coldea a scos la suprafaţă pensia pe care o primeşte un fost general SRI
  • Cine este rivalul lui Klaus Iohannis pentru funcția de comisar pentru Apărare în cadrul Comisiei Europene
  • Nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai. Instanța analizează cererea de schimbare a încadrării juridice/Vlad Pascu ar urma să fie prezent în sală
  • Comunicat de presă CLOUDSYS TELECOM S.R.L.
  • S-au ascos armele în campania electorală. La propriu! A tras cu pistolul lângă Bucureşti
  • Alertă la o clinică de pediatrie din Cluj-Napoca, în urma izbucnirii unui incendiu. Zeci de copii și părinți, evacuați
  • Emmanuel Macron, hotărât să-l enerveze pe Vladimir Putin! Franţa va furniza Ucrainei avioane de luptă Mirage şi îi va instrui piloţii
  • Exit mobile version